Πως θα αυξήσετε τους Followers στο Twitter σας;

Είστε κι εσείς υπέρμαχος της άποψης ότι το twitter βοηθάει πολύ την παρουσία μιας επιχείρησης στα Social Media;

Πως θα αυξήσετε τους Followers στο Twitter σας

To Twitter δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδέονται άμεσα με άτομα & επιχειρήσεις και να λαμβάνουν ενημερώσεις στη στιγμή για οτιδήποτε τους ενδιαφέρει. Δίνει μια δυνατότητα παρακολούθησης των εξελίξεων και των γεγονότων σε πραγματικό χρόνο. Η αποδοχή του από τους χρήστες είναι τέτοια που για τον επιχειρηματικό κλάδο είναι μια μεγάλη ευκαιρία. 

Όπως και το Facebook, το Twitter είναι επίσης ένα τεράστιο πάρκο καθημερινής συγκέντρωσης εκατομμυρίων καταναλωτών. Μια δυναμική παρουσία σε αυτό, δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αποκτήσουν άμεσα νέους πελάτες & πωλήσεις. 

Γιατί το Twitter έχει σημαντικό προβάδισμα σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα στις πωλήσεις και πως θα αυξήσετε τους Followers στο twitter σας

Το μεγάλο ατού του Twitter όσον αφορά την Ελληνική αγορά, είναι ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις θεωρούν το Facebook το Νο.1 εργαλείο για την αύξηση κοινού στα Social Media και δεν ασχολούνται ακόμα με αυτό. Αυτό ανοίγει το δρόμο σε όσες επιχειρήσεις επενδύσουν στο Twitter και το εμπιστευτούν να διαφημίζονται σχεδόν μόνες τους ή με μικρό ανταγωνισμό.

Αυτό από μόνο του είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Κάνουμε μια υπόθεση.  Ότι καθημερινά στο Facebook συγκεντρώνονται 3 εκ. χρήστες εκ των οποίων η κάθε επιχείρηση είναι εκεί μαζί με όλον τον ανταγωνισμό της. Ενώ στο Twitter μόλις 1 εκ. με ελάχιστο ή καθόλου (προς στιγμήν) ανταγωνισμό. Αυτό σαφώς δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα στο Twitter όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την πιθανότητα πωλήσεων.

Σε ένα Twitter με 100.000 followers, η δημοσίευση θα εμφανιστεί σε όλους τους Followers χωρίς περιορισμό

Στο Facebook από το σύνολο των θαυμαστών μιας σελίδας, υπάρχει περιοριστικός αλγόριθμος που περιορίζει το κοινό που εμφανίζονται οι δημοσιεύσεις. Έτσι, παρατηρείται μια σελίδα με π.χ. 50.000 fans να δημοσιεύει και το ποστ να εμφανίζεται σε μόλις 500 άτομα. Στο Twitter όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ένα ακόμα δυνατό χαρακτηριστικό του Twitter, είναι η δυνατότητα της 100% στόχευσης του κοινού, σύμφωνα με το φύλο, τα ενδιαφέροντα, τις συνήθειες κλπ. Μπορεί για παράδειγμα μια επιχείρηση, όσο εξειδικευμένο κοινό κι αν αναζητά, να εστιάσει σ’ αυτό πολύ εύκολα με διαφημιστικές καμπάνιες. Και να συγκεντρώσει στον Twitter λογαριασμό της μόνο κοινό που θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η υπηρεσία αύξησης κοινού στο Twitter, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε δυναμική παρουσία σ’ αυτό και να αυξήσετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας. Ρωτήστε μας περισσότερα.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.