Πώς θα αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω μιας video-διαφήμισης.

Πιστεύετε ότι μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω ενός και μόνο video σποτ;

Αν όχι, θα έπρεπε.

Ανήκετε στην μεγάλη πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχετε μία “τίμια” ιστοσελίδα και προσπαθείτε μέσω αυτής να αυξήσετε τις πωλήσεις σας αλλά δεν μπορείτε;

Είναι εύλογο. Αν ήταν απλό όλοι θα το πετύχαιναν. Σκεφτείτε ότι πολύ μεγαλύτερες εταιρείες από εσάς δίνουν πολύ σημαντικά ποσά για να διαφημιστούν και επίσης δεν τα καταφέρνουν στο βαθμό που θα ήθελαν.

Το digital marketing είναι μια δύσκολη υπόθεση. Χρειάζεται συνδυασμός μέσων και σχεδιασμός στοχευμένης στρατηγικής προκειμένου να παράξει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένα είναι το σίγουρο όμως. Πως ένα μέσο, ραγδαία ανερχόμενο, δίνει μεγάλη ώθηση στην επιχείρησή σας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το προκατασκευασμένο βίντεο που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία Digifirst.

Πώς θα αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω μιας video-διαφήμισης

Το κατάλληλο διαφημιστικό εργαλείο για όλους εσάς που δεν μπορείτε να διαθέσετε μεγάλο μπάτζετ.

  • Το video είναι ιδανικό για τη διαφημιστική προώθηση κάθε επαγγελματικής κατηγορίας.
  • Είναι ιδανικό για την προώθηση προϊόντων, υπηρεσιών, προσφορών, εκπτώσεων, εταιρικών δράσεων, event, όπως και για τη δημιουργία αναγνωρισιμότητας και καθιέρωση επωνυμίας ή και φυσικού σημείου πώλησης.
  • Ενδείκνυται για ηλεκτρονικά καταστήματα & επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται online από κάθε κλάδο, εταιρείες marketing, εμπορικά καταστήματα, ασφαλιστικές εταιρείες κ.α.

 
Αν πάλι δεν έχεις τη φαντασία για το πως αυτά τα video μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σου ανάγκες, επικοινώνησε μαζί μας και ένας από τους advertiser expert μας, θα βρει για εσένα το μήνυμα που χρειάζεται για να γράψει το brand σου τη δική του online ιστορία.

Πλοηγήσου στη βιβλιοθήκη με τα διαθέσιμα προκατασκευασμένα video, επίλεξε αυτό που σου αρέσει, κέρδισε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις και κάνε το επόμενο βήμα στην προώθηση της επιχείρησης σου, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο: