VNG

 • Digital
 • Marketing
 • Strategy
 • Success
 • Growth

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από τα δεδομένα της εποχής. Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία. Υποστηρίζουμε τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι η έννοια σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις ενσωματώνουν σε εθελοντική βάση κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και στις επαφές τους με άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η υπεύθυνη συμπεριφορά οδηγεί στην αειφόρο επιχειρηματική επιτυχία.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε.
Επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από τα δεδομένα της εποχής. Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία. Υποστηρίζουμε τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι η έννοια σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις ενσωματώνουν σε εθελοντική βάση κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και στις επαφές τους με άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η υπεύθυνη συμπεριφορά οδηγεί στην αειφόρο επιχειρηματική επιτυχία.

Υποστηρίζουμε τα ευαίσθητα κοινωνικά σύνολα & προστατεύουμε το περιβάλλον

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
περιβαλλοντικη ευαισθησια

Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας, την εποχή των κρίσεων και των δοκιμασιών, η ανάγκη συμμετοχής των επιχειρήσεων στην κοινωνική ανάπτυξη είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Οι κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες πρέπει να συνδράμουν, να διαφυλάξουν και να προασπίσουν τις αρχές της
Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν με το δικό τους τρόπο. Όσες περισσότερες επιχειρήσεις ευαισθητοποιηθούν, τόσο τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα για όλους.

H VNG Digital Group ως πρωτοπόρος εταιρεία στο digital marketing, γνωρίζει καλά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του διαδικτύου στην
καθημερινότητα

του πολίτη.

Έτσι, αναγνωρίζοντας ότι η δραστηριότητα μας επηρεάζει το κοινωνικό μας περιβάλλον, αναπτύξαμε και γίναμε κοινωνοί μιας εταιρικής κουλτούρας η οποία έχει στόχο να λειτουργεί με υπευθυνότητα
υπέρ της αειφόρου ανάπτυξης σε τομείς όπως η κοινωνία και το περιβάλλον. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και η δέσμευση μας για μια καλύτερη κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Η δράση μας

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη στήριξή της στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού που είναι ανασφάλιστες και με σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Προσφέρει ένα σημαντικό έργο όπως είναι:

 • H περίθαλψη και στήριξη (ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική, ψυχολογική) ανασφάλιστων, αδύναμων οικονομικά γυναικών με καρκίνο του μαστού σε όλες τις βαθμίδες υγειονομικής περίθαλψης.
 • Οι δωρεάν κλινικές εξετάσεις και την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα και δη σε δυσπρόσιτα μέρη.
 • Η εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες κτλ) καθώς και την επιστημονική έρευνα.

Ένα τέτοιο εγχείρημα είναι ζωτικής σημασίας για πλήθος συνανθρώπων μας και έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας, με τον οποιονδήποτε τρόπο.

H VNG Digital Group ανέλαβε το σχεδιασμό, την προώθηση και τη συντήρηση της νέας ιστοσελίδας για την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Ένα click δεν θα αλλάξει τον κόσμο. Θα τον κάνει όμως λίγο καλύτερο. Με αυτή τη σκέψη και την απερίφραστη επιθυμία μας να προσφέρουμε ένα έργο
στην κοινωνία που θα υποστηρίζει και θα βοηθάει αδύναμες κοινωνικά ομάδες, προχωρήσαμε στην υλοποίηση του Click & Donate. Την πρώτη Online Ελληνική πλατφόρμα συλλογικής κοινωνικής προσφοράς.

Η VNG Digital Group στα πλαίσια του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη φιλοξενία του clickanddonate.gr καθώς και την υποστήριξη του, ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα να λάβει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή από τους χρήστες του διαδικτύου.

Το www.clickanddonate.gr, είναι η πρώτη online Ελληνική πλατφόρμα συλλογικής κοινωνικής προσφοράς. Δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει τη δράση, την οργάνωση ή το φορέα που επιθυμεί και να του αποστείλει απευθείας μια χρηματική δωρεά.

Η πλατφόρμα παρουσιάζει συγκεντρωμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα, κοινωφελή σωματεία, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και δράσεις που μάχονται για τον άνθρωπο και πολεμούν τη φτώχεια, την πείνα, την αρρώστια, τη βία, τον κοινωνικό αποκλεισμό, το ρατσισμό  και κάθε είδους ανθρώπινο πόνο.

Επιπλέον, παρέχει πληροφορίες και καταλόγους
με κοινωνικές υπηρεσίες, κοινωνικά παντοπωλεία, φαρμακεία κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε εκείνον που θέλει να προσφέρει
στο συνάνθρωπο του το οτιδήποτε.

Με απόλυτη διαφάνεια, το clickanddonate.gr έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να κάνει γνωστό το έργο ακόμα και των πιο μικρών φορέων, που έχουν αναπτύξει σημαντικό έργο μεγάλης κοινωνικής προσφοράς και αξίας.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση ενέργειαςείναι ζητήματα που μας αφορούν όλους και πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι. Οι ενέργειες της Πολιτείας δεν αρκούν. Οι επιχειρήσεις και το κοινωνικό σύνολο πρέπει να δράσουν ενεργά.

Γι αυτό υιοθετήσαμε και εφαρμόζουμε μια επιχειρηματική πρακτική ώστε να ελαχιστοποιήσουμε
τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη λειτουργία μας.

Εξοικονομούμε χαρτί. Εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο τις δυνατότητες της ψηφιακής επικοινωνίας και εξασφαλίζουμε μεγάλες ποσότητες χαρτιού.

 • Η διακίνηση όλων των εγγράφων μας γίνεται ηλεκτρονικά
 • Διαθέτουμε σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης
 • Καθιερώσαμε την ηλεκτρονική υπογραφή
 • Προτρέπουμε τους παραλήπτες της
  αλληλογραφίας μας να την διατηρούν ηλεκτρονικά και να μην τυπώνουν τα έγγραφα

Εξοικονομούμε ενέργεια. Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους να μειώσουμε την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας που επιβαρύνει το περιβάλλον.

 • Με τη συχνή αναβάθμιση του μηχανογραφικού μας  εξοπλισμού, εξασφαλίζουμε τόσο την παροχή σύγχρονων τεχνολογικά λύσεων
  προς τους πελάτες μας, όσο και τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που εξασφαλίζουν οι νέες τεχνολογίες.
 • Χρησιμοποιούμε οικολογικά φωτιστικά χαμηλής ενέργειας.

Προβάλλουμε τις περιβαλλοντικές δράσεις. Αξιοποιούμε το μεγάλο δίκτυο με τις ειδησεογραφικές & ενημερωτικές ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας που διαθέτουμε.

 • Προσθέσαμε στα ειδησεογραφικά μας μέσα ενότητα ειδικά για το περιβάλλον
 • Δημοσιεύουμε κάθε είδηση και δράση που θα ευαισθητοποιήσει τον
  αναγνώστη σχετικά με το περιβάλλον
 • Γινόμαστε χορηγοί επικοινωνίας σε περιβαλλοντικούς φορείς και αναρτούμε στα μέσα μας τις ανακοινώσεις τους
 • Διαδίδουμε τα περιβαλλοντικά νέα στα Social Media