VNG

  • Digital
  • Marketing
  • Strategy
  • Success
  • Growth
Welcome to

AI
Artificial Intelligence

ΑΙ Artificial Intelligence, ή αλλιώς, τεχνητή νοημοσύνη, αυτή η θεμελιώδης και μετασχηματιστική τεχνολογία που ήρθε για να προσφέρει επιτακτικά και χρήσιμα οφέλη στους ανθρώπους και την κοινωνία, αλλάζει για πάντα το Digital Marketing, μέσω της ικανότητάς της να βοηθά, να συμπληρώνει, να ενδυναμώνει και να εμπνέει ανθρώπους σχεδόν σε κάθε τομέα της ανθρώπινης προσπάθειας.

ΓΙΑΤΙ AI

Μας εμπνέει και μας βοηθά

Η τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένων των βασικών μεθόδων της, όπως η μηχανική μάθηση (ML), είναι μια βασική και μετασχηματιστική τεχνολογία. Επιτρέπει καινοτόμες νέες χρήσεις εργαλείων, προϊόντων και υπηρεσιών και χρησιμοποιείται από ανθρώπους,  επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Με απλά λόγια, η τεχνητή νοημοσύνη βοηθάει, συμπληρώνει, ενδυναμώνει και εμπνέει ανθρώπους σχεδόν σε κάθε τομέα. Ξεκλειδώνει νέες επιστημονικές ανακαλύψεις και ευκαιρίες και βοηθάει στην αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προκλήσεων της ανθρωπότητας, σήμερα, αλλά και στο μέλλον.

Το Digital Marketing άλλαξε για πάντα

ΑΙ - Η νέα εποχή

Για εμάς στη VNG oι AI υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς στο digital marketing σήμερα.

Χάρη στην εφαρμογή της AI τεχνολογίας μπορούμε και αξιοποιούμε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώσουμε την απόδοση των υπηρεσιών μας, να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα μας στο μάρκετινγκ και να ενισχύσουμε την παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυο.

The Power SEO Algorythm

ΑΙ SEO service

Ως πρωτοπόροι στο SEO επί σειρά ετών, χρησιμοποιούμε την τεχνητή νοημοσύνη ως τη βέλτιστη πρακτική στις εκστρατείες SEO που τρέχουμε, και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά. Η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Οι αλγόριθμοι της τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιούμε μπορούν και αναλύουν σε ελάχιστο χρόνο τα δεδομένα ολόκληρης της αγοράς για κάθε industry, όλους τους ανταγωνιστές και τον κάθε ιστότοπο ξεχωριστά, και να επιλέξουν την κατάλληλη στρατηγική, βάση του όγκου των πραγματικών αναζητήσεων των χρηστών.

Έτσι, προσδιορίζοντας επακριβώς τις ευκαιρίες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε με εγγύηση την εμφάνιση στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων αναζήτησης, σε οποιοδήποτε industry, οποιοδήποτε site, οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, ανεξαρτήτως επιπέδου δυσκολίας.

AI in ADS

Online ADS revolution

Η online διαφήμιση σήμερα είναι πιο αποδοτική από ποτέ. Η τεχνητή νοημοσύνη βοηθάει στην ανάπτυξη και τη δημιουργία διαφημίσεων κορυφαίας αποτελεσματικότητας στο ψηφιακό περιβάλλον, με στοιχεία που μέχρι πριν από μερικά χρόνια θα θύμιζαν ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Μέσω της ανάλυσης των δεδομένων των πελατών και των στοιχείων της αγοράς, οι αλγόριθμοι μας μπορούν να συνθέτουν και να προτείνουν τις πιο προηγμένες εκστρατείες μάρκετινγκ, καθώς και να προβλέπουν στρατηγικές που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την επαναστατική  προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μιας εταιρείας.

AI για ανάλυση συμπεριφοράς

Υπηρεσίες με απόλυτη εξατομίκευση

Οι υπηρεσίες digital marketing που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη βελτιώνουν την επικοινωνία και τη συνολική εμπειρία των πελατών. Μέσω της λεπτομερούς ανάλυσης των δεδομένων και της αυτοματοποίησης κάθε μορφής επικοινωνίας, οι εταιρείες μπορούν πλέον να παρέχουν απολύτως εξατομικευμένες παροχές, υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες τους.

Μέσω της ανάλυσης των συμπεριφορών των χρηστών, οι αλγόριθμοι της τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να προσαρμόσουν την παρουσίαση του ιστότοπου και την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες.

AI - ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Παλέτα υπηρεσιών digital marketing

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει εφαρμογή σε πολλές υπηρεσίες digital marketing και τα αποτελέσματα που φέρει είναι συναρπαστικά.

Ενδεικτικές υπηρεσίες digital που συνδυάζονται και τρέχουν με τους AI αλγόριθμους:

Για την AI τα είπαμε. Ας πούμε λίγα λόγια για μας.

Γράφουμε
και λέμε
ωραίες ιστορίες (με, ή χωρίς AI)

Παθιαζόμαστε με το κάθε project και τα δίνουμε όλα στο 100% για την επιτυχία του.

Έμπνευση
100%
Καινοτομία
100%
Διαφορετικότητα
100%
Γιατί VNG;

Δεν υιοθετούμε.
Δημιουργούμε
τάσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένη στρατηγική
Η επιτυχία είναι θέμα στρατηγικής. Και εμείς στη VNG ξέρουμε καλά να χαράζουμε τη στρατηγική των νικητών.
Βλέπουμε με μια μοναδική, διαφορετική ματιά
Για μας το διαφορετικό είναι το έξυπνο, το ιδιοφυές, το πρωτότυπο, το μοναδικό. Είναι απλά το καλύτερο!
Γιατί VNG;

Δεν ακολουθούμε.
Οδηγούμε τις
digital εξελίξεις

Έχουμε άποψη, αστείρευτη έμπνευση και φρέσκες ιδέες
Η καινοτομία είναι το βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τα έργα μας.
Η δουλειά μας κρίνεται εκ του αποτελέσματος
Ξέρουμε να πιάνουμε στόχους και να φέρνουμε αποτελέσματα.
Επικοινωνία

Ώρα να γράψουμε
και να πούμε τη
δική σας ιστορία

+30 210 765 81 82
Λεωφ. Καρέα 60, 162 33 Καρέας