VNG

  • Digital
  • Marketing
  • Strategy
  • Success
  • Growth

PR Office

Η δύναμη των ηλεκτρονικών ΜΜΕ στις υπηρεσίες σας.

Η επιχείρηση σας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

PR Office

Η δύναμη των ηλεκτρονικών ΜΜΕ στις υπηρεσίες σας.

Η επιχείρηση σας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
Η ιδανική στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σας
Συγγραφή περιεχομένου
Πρωτότυπα νέα και θέματα για την εταιρεία σας
Διάδοση & διασπορά
Σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά μέσα
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε ελάχιστο χρόνο οι στόχοι έχουν επιτευχθεί

Σε ελάχιστο χρόνο το μήνυμα σας παντού.

Η VNG Digital Group διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων ειδησεογραφικών & ενημερωτικών ιστοσελίδων υψηλής επισκεψιμότητας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καθημερινά τα μέσα μας επισκέπτονται εκατομμύρια αναγνώστες με σκοπό την ενημέρωση τους. Στην Ελλάδα το δίκτυο μας ξεπερνά τις 120 ιστοσελίδες και στο εξωτερικό τις 400. Η δημοσίευση και αναπαραγωγή μιας είδησης σε επιλεγμένα μέσα, θα λάβει τεράστια προβολή και αναγνωσιμότητα
και αν αυτή η είδηση αφορά την επιχείρηση σας, θα έχετε καταφέρει κάτι σπουδαίο: Να περάσετε στο καταναλωτικό κοινό τα μηνύματα σας σε πραγματικά ελάχιστο χρόνο.

Το γραφείο τύπου είναι ο σύνδεσμος επικοινωνίας σας με την κοινή γνώμη.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας είναι από τα σημαντικότερα τμήματα για έναν οργανισμό ή επιχείρηση
και ο ρόλος του είναι να αποτελεί τον κύριο σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ των μέσων μαζικής επικοινωνίας και του οργανισμού ή της επιχείρησης. 

Ένα αποτελεσματικό γραφείο τύπου, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση της κοινής γνώμης, ενημερώνει τακτικά τα μέσα μαζικής επικοινωνίας με τις δραστηριότητες της εταιρείας, τα νέα, τις δράσεις, τις θέσεις, τις αποφάσεις, τις καινοτομίες, τη συμμετοχή σε εκθέσεις κλπ.

Η online διαφήμιση που γίνεται μέσω της υπηρεσίας του ψηφιακού γραφείου τύπου φέρνει κορυφαία αποτελέσματα.

Μια αποτελεσματική μορφή έμμεσης & άμεσης διαφήμισης

Με την αποτελεσματική αποδοχή και διείσδυση της πληροφορίας στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και στα social media, η επιχείρηση παραμένει στην επικαιρότητα και ωφελείται μέσω των αναφορών προς αυτήν, από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Πρόκειται για μια από τις πιο αποτελεσματικές μορφές έμμεσης διαφήμισης. Η υπηρεσία του ψηφιακού γραφείου τύπου είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες digital marketing και λόγω της άμεσης αποτελεσματικότητας της, αλλά και του μικρού κόστους της, κρίνεται ιδανική ακόμα και για μια πολύ μικρή επιχείρηση.

Σε ελάχιστο χρόνο το μήνυμα της επιχείρησης έχει διαδοθεί. Το καταναλωτικό κοινό ενημερώνεται από τα μέσα που χρησιμοποιεί για την καθημερινή του ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Πώς λειτουργεί

Σχεδιάζουμε την ιδανική στρατηγική
Αρχικά συζητάμε μαζί σας τις ανάγκες, τις σκέψεις σας και τους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Παράλληλα, μελετάμε με προσοχή τον ανταγωνισμό σας και ιδιαίτερα εξετάζουμε το πως και αν κινείται, τι κινήσεις κάνει, καθώς και αν χρησιμοποιεί ανάλογη υπηρεσία. Οι πληροφορίες αυτές θα μας βοηθήσουν να σχεδιάσουμε την κατάλληλη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και το πλάνο δράσης μας.
Αξιοποιούμε τη δύναμη του λόγου
Εφόσον η στρατηγική μας είναι έτοιμη, οι έμπειροι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι μας, πιάνουν δουλειά. Συγγράφουν για σας και την επιχείρηση σας, άρθρα πρωτότυπου και μοναδικού περιεχομένου που θα εξυπηρετούν απολύτως τον σκοπό σας. Τα άρθρα ανάλογα τις στοχεύσεις που επιθυμούν οι επιχειρήσεις, μπορεί να αναφέρονται σε νέα, δράσεις, καινοτομίες ή και να παρουσιάζουν με έξυπνο τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις προσφορές και οτιδήποτε η επιχείρηση επιθυμεί να λάβει μεγάλη διάδοση. Τα άρθρα εμπλουτίζονται με φωτογραφικό υλικό και ενεργά links προς τον ιστότοπο της επιχείρησης, ενώ η μορφή τους μπορεί να είναι από καθαρά ενημερωτική, μέχρι και απόλυτα διαφημιστική με στόχο την άμεση online πώληση.
Προωθούμε τα θέματα
Στη συνέχεια τα άρθρα προς δημοσίευση αποστέλλονται στα ηλεκτρονικά μέσα που θα έχετε επιλέξει από το μεγάλο δίκτυο ειδησεογραφικών & ενημερωτικών ιστοσελίδων που διαθέτουμε. Σε πολύ λίγο χρόνο, τα άρθρα δημοσιεύονται στη ροή της ύλης των ηλεκτρονικών μας μέσων, ενώ προωθούνται και στις αντίστοιχες σελίδες των καναλιών μας στα Social media.
Έχουμε τα αποτελέσματα
Έτσι, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουμε επιτύχει τη μάξιμουμ διάδοση & διασπορά του άρθρου σε πολλά μέσα ταυτόχρονα, το άρθρο θα λάβει εκατοντάδες χιλιάδες εμφανίσεις και χιλιάδες αναγνώσεις, ενώ η ιστοσελίδα της επιχείρησης λαμβάνει σημαντική επισκεψιμότητα. Η επιτυχία της ενέργειας είναι αδιαμφισβήτητη και ακόμα και στην περίπτωση του δυσκολότερου στόχου, αυτού της άμεσης πώλησης, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην επιτευχθούν πωλήσεις.
Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες;