Τι είναι το SEO Enterprise

Σήμερα θα σας μιλήσουμε το πως η υπηρεσία αυτή θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα στο site σας.

Τα ‘χουμε πει πολλές φορές… Τι λόγο ύπαρξης έχει μια ιστοσελίδα που δεν εμφανίζεται στο Google; Πως θα διεκδικήσεις πωλήσεις και από πού θα αντλήσεις νέους πελάτες όταν θα είσαι «μίλια» πίσω από τον ανταγωνισμό; Ως πότε θα έχεις «συνέταιρο» τα Google Ads στη δραστηριότητα σου;

Για όλα τα παραπάνω, η απάντηση είναι μία και έχει 3 γράμματα: SEO.

Η VNG αναλαμβάνει με 100% επιτυχία την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας. Κάτι που συνεπάγεται ραγδαία αύξηση στις πωλήσεις των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

Η ιστοσελίδα σας θα αποκτήσει δύναμη και σταδιακά θα εμφανίζεται σε όλο και υψηλότερες θέσεις σε σχετικά ερωτήματα στις μηχανές αναζήτησης. Μέχρι να εμφανιστεί και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του Google. Αυτό θα μειώσει δραστικά το budget της πληρωμένης διαφήμισης, αφού τα αποτελέσματα θα δίνονται οργανικά.

Με μια 100% ασφαλή διαδικασία η VNG αναλαμβάνει να φέρει το site σας στην κορυφή των αναζητήσεων, χάρη στην πιο σύγχρονη μέθοδο SEO, το Content Marketing. To Content Marketing είναι η δημιουργία και διασπορά μοναδικού περιεχομένου σε πολλά κανάλια. Όπως ιστοσελίδες, blogs, social media κλπ. Έτσι επιτυγχάνουμε καταπληκτικά αποτελέσματα που προσδίδουν στην επιχείρηση σας. Βranding, αναγνωρισιμότητα, αυξημένη προβολή & ενδιαφέρον και φυσικά ραγδαία αύξηση πωλήσεων.

Τι είναι το SEO Enterprise –Η ΜΕΘΟΔΟΣ-

Αρχικά μελετάμε ενδελεχώς την αγορά σας. Τι ανταγωνισμός υπάρχει, ποιοι είναι οι ανταγωνιστές και πως κινούνται, τι conversions υπάρχουν. Ποιες είναι οι λέξεις-κλειδιά της κατηγορίας, πως χρησιμοποιούνται. Και σε τι ποσοστό κινούνται και ποιες μπορεί να είναι οι εναλλακτικές προτάσεις σκεπτόμενοι όπως ο μέσος χρήστης.

«Διαβάζοντας» προσεκτικά τον ανταγωνισμό, έχουμε κάνει το πρώτο σοβαρό βήμα για την «αναρρίχηση» της σελίδας σας στην πρώτη σελίδα του Google. Στη συνέχεια αναλύουμε την ιστοσελίδα σας. Βρίσκουμε τα αδύναμα και τα δυνατά στοιχεία σε κατασκευαστικό επίπεδο. Αλλά και σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τι θα μπορούσε να διορθωθεί και φυσικά σε τι επίπεδα SEO βρίσκεται σήμερα. Η ανάλυση θα μας δώσει σημαντικά ευρήματα που θα μας βοηθήσουν στη σωστή κατανομή των ενεργειών που πρέπει να γίνουν. Όπως επίσης και να συντάξουμε το τελικό πλάνο δράσης.

Τι είναι το SEO Enterprise –ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-

Η σελίδα σας θα αποκτήσει δύναμη, αναγνωρισιμότητα, φιλικότητα & μεγάλη αποδοχή από τις μηχανές αναζήτησης, καθώς και ισχυρή θέση έναντι του ανταγωνισμού. Θα αυξηθεί ραγδαία η οργανική επισκεψιμότητα και οι πωλήσεις σας.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία SEO Enterprise 

Είναι ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που βασίζεται στον σημαντικότερο άξονα του digital marketing, το content marketing και θα εμφανίζει την ιστοσελίδα σας σε υψηλή οργανική θέση στις μηχανές αναζήτησης βάση του περιεχομένου της και των λέξεων κλειδιών.

Αρχικά εστιάζουμε σε ολόκληρη την ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της ώστε να πάρει την απαιτούμενη ώθηση και αποκτήσει δύναμη και στη συνέχεια θα εμβαθύνουμε σε συγκεκριμένες φράσεις.

Η υπηρεσία αν αξιοποιούνται σωστά όλα τα ευρήματα της μελέτης και γίνονται όλα τα απαιτούμενα, θα αποφέρει συνεχώς αυξανόμενη ροή οργανικής επισκεψιμότητας από τον πρώτο μήνα. Δεδομένου ότι η οργανική εμφάνιση δηλώνει αξιοπιστία για το χρήστη σε σχέση με την πληρωμένη εμφάνιση, είναι ότι καλύτερο για προσέλκυση πελατών, αύξηση των πωλήσεων και ανάπτυξη της δραστηριότητας.

Όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλείς, white hat, φιλικές και αναγνωρισμένες από τις μηχανές αναζήτησης και αποφέρουν υψηλής ποιότητας αποτελέσματα τα οποία είναι πλήρως μετρήσιμα.

Αποτελείται από 4 βασικά στάδια:

Τοποθέτηση αξιόπιστων & ισχυρών backlinks

Αυτός είναι ο λεγόμενος “ψήφος” εμπιστοσύνης προς την ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τη google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης. Aν δηλαδή μια αξιόλογη ιστοσελίδα κάνει μια αναφορά για κάποιαν άλλη, τότε και η άλλη ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι αξιόλογη, οπότε θα πρέπει να αναδειχθεί, και αυτό γίνεται με την εμφάνιση της σε υψηλή θέση κατά τις αναζητήσεις των χρηστών. Τα κριτήρια για τη επιλογή και τη δημιουργία των Backlinks είναι να είναι υψηλού pageranking, ή με τα νέα δεδομένα να έχει ένα πολύ υψηλό μέσο όρο στο dmoz. Η συχνότητα είναι να δημιουργούμε +50 ως και +50000 ποιοτικά backlinks μηνιαίως. Δεν απαιτείται από σας κάποια ενέργεια. Κάθε μήνα θα λαμβάνετε full reporting με όλα τα νέα backlinks.

Σχετικά Keywords

Αυτό είναι ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο καταγράφει με πραγματική συχνότητα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πραγματικές αναζητήσεις χρηστών γύρω από το αντικείμενο και τη δραστηριότητα μας. Έτσι, λαμβάνουμε μια λίστα με όλα τα σχετικά ερωτήματα ώστε να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας. Και να της δώσουμε δύναμη όχι σε αυτά που νομίζουμε εμείς, αλλά σε αυτά που πραγματικά αναζητούν οι χρήστες. Οι φράσεις χωρίζονται σε 3 κατηγορίες, Κόκκινες: είναι οι υψηλού ανταγωνισμού φράσεις με μεγάλο δρόμο και πολύ δουλειά για να βγούμε πρώτη σελίδα. Kίτρινες: οι μεσαίου ανταγωνισμού που με λίγη δουλειά θα βγούμε, Пράσινες: χαμηλού ανταγωνισμού φράσεις που μπορούμε να βγούμε άμεσα. Αν τα ευρήματα αξιοποιηθούν όπως πρέπει και το site μας εμπλουτιστεί με αυτά, tags, meta tags, meta keywords, meta descrcriptions κλπ. έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Κάθε μήνα θα λαμβάνετε 7 διαφορετικά reports με λεπτομερή καταγραφή και ανάλυση των τάσεων των χρηστών.

Τι είναι το SEO Enterprise και πιο συγκεκριμένα το Αudit Dr

Αυτό είναι ένα λεπτομερές σκανάρισμα γραμμή γραμμή της σελίδας μας σύμφωνα με τη μεθοδολογία της google και των άλλων μηχανών αναζήτησης. Ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα για την εντύπωση που δίνει το site μας κατά τον έλεγχο από τις μηχανές, τη βαθμολογία που παίρνει και τα σημεία που απαιτούν βελτίωση. Ελέγχονται τα πάντα, εντοπίζονται τα προβλήματα και βήμα βήμα λαμβάνουμε οδηγίες για την επίλυση τους. Ακόμα και ασήμαντα προβλήματα μπορεί να κρατούν στάσιμη μια σελίδα. Ή να μην την αφήνουν να εξελιχθεί όπως πρέπει. Οπότε το σημαντικό εδώ είναι να κινούμαστε άμεσα και να λύνουμε ακόμα κι αυτά που μπορεί να θεωρούμε ότι είναι δευτερεύοντα. Δευτερεύοντα για εμάς μπορεί, για τη google όμως; οπότε δεν το ρισκάρουμε. Κάθε μήνα θα λαμβάνετε full reporting προκειμένου να προχωράτε σε αλλαγές, διορθώσεις, τροποποιήσεις.

Έρευνα Links & απομάκρυνση των κακόβουλων backlinks

Όσο βοηθούν μια ιστοσελίδα τα αξιόπιστα backlinks, τόσο κακό μπορεί να κάνουν τα κακής ποιότητας και προέλευσης backlinks. Η σελίδα σκανάρεται με λεπτομέρεια και καταγράφονται όλα τα backlinks που υπάρχουν. Ακολουθεί αξιολόγηση τους και καταγραφή του βαθμού επικινδυνότητας. Τα επικίνδυνα Links απομακρύνονται.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.