Πως θα δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο για το website σας; Αυτή είναι μια ερώτηση που έρχεται στο προσκήνιο ξανά και ξανά.

Όπως μάλλον έχετε ακούσει άπειρες φορές, το πρωτότυπο, ποιοτικό & ενδιαφέρον περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την online επιχείρησή σας.

Το διαδικτυακό σας περιεχόμενο είναι κάτι σαν πρεσβευτής για την εταιρεία σας, και εάν δεν ανταποκρίνεται σε κάποιες προδιαγραφές ποιότητας digital marketing, μπορεί να χάσετε πωλήσεις.

Πως θα δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο για το website σας

Όταν γράφετε διαδικτυακό περιεχόμενο κρατήστε τα ακόλουθα στο μυαλό σας:

1. Πάντα να αρχίζετε κάνοντας μία έρευνα για λέξεις κλειδιά

Έπειτα, βελτιστοποιήστε τις για τις μηχανές αναζήτησης. Μπορεί να μην γράφετε πάντα post βάσει των λέξεων κλειδιών, αλλά όταν το κάνετε κατά πάσα πιθανότητα τα post σας θα καταταχθούν καλά.

2. Ποτέ μην γεμίζετε τα post σας με λέξεις κλειδιά

Αν και το SEO πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό σας, το να γεμίσετε το κείμενό σας με λέξεις κλειδιά θα επηρεάσει αρνητικά την αναγνωσιμότητά του, τον δείκτη μετατροπών και το πόσο καλά κατατάσσεται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Και να θυμάστε: απλά και μόνο επειδή κάποιοι άνθρωποι ψάχνουν γραμματικά λάθος λέξεις κλειδιά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις εντάξετε στο κείμενό σας.

3. Πως θα δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο για το website σας;

Πάντα να χρησιμοποιείτε links που θα κατευθύνουν στις πηγές σας για δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο για το website σας

Όταν αναφέρεστε στο περιεχόμενο μίας άλλης ιστοσελίδας, σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει ένα link που να κατευθύνει σε αυτή. Πάντα να παραθέτετε τις πηγές σας, ακόμα και εάν φοβάστε ότι θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην άλλη ιστοσελίδα, άλλωστε μπορείτε να διαλέξετε την επιλογή “άνοιγμα συνδέσμου σε καινούργιο παράθυρο” εάν ανησυχείτε ότι θα χάσετε την επισκεψιμότητα σας. Εκτός από το γεγονός ότι είναι σωστό, με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πάρετε backlinks.

4. Κάντε τους αναγνώστες χαρούμενους

Το να δημιουργείτε περιεχόμενο που κάνει πάταγο είναι το όνειρο κάθε συγγραφέα, και ο τρόπος να το επιτύχετε είναι να απευθυνθείτε στο συναίσθημα του αναγνώστη. Γνωρίζατε ότι οι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης είναι πιο πιθανό να μοιραστούν περιεχόμενο που τους κάνει χαρούμενους; Οπότε την επόμενη φορά που θα γράψετε διαδικτυακό περιεχόμενο, αναρωτηθείτε, “Τι ενδιαφέρον έχει αυτή η ιστορία; Πώς μπορώ να τις δώσω ένα πιο θετικό μήνυμα ή οπτική;”

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.