Πως τα FB Apps αυξάνουν τις πωλήσεις. Θα σας πούμε σήμερα τον τρόπο.

Το ‘χουμε ξαναγράψει και είναι γνωστό πως το Facebook μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Ένα facebook application μπορεί αυτό να το κάνει ακόμα πιο εύκολο. Και να σας οδηγήσει στο να αξιοποιήσετε επικερδώς την παρουσία σας στα Social Media.

Ο βασικός λόγος που πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε να επενδύσετε σε εφαρμογές facebook, είναι ότι η πλειοψηφία των χρηστών, θέλουν αν είναι δυνατόν τα πάντα να τα πραγματοποιούν με ένα μόνο click. Ή τέλος πάντων, όσο το δυνατόν λιγότερα clicks. Τα links που κατευθύνουν σε εξωτερικές σελίδες κουράζουν, οπότε όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο.

Έτσι, ακολουθώντας αυτή την τάση, με μια εφαρμογή που θα έχει εγκατασταθεί στη Facebook σελίδα σας, θα δίνετε στους χρήστες τη δυνατότητα να επισκεφτούν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μέσα στο περιβάλλον του Facebook- και χωρίς να βγουν από αυτό. Έτσι ώστε να δουν τα προϊόντα σας και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ασφάλεια και ταχύτητα. Χωρίς εξωτερικούς συνδέσμους και ανακατευθύνσεις, το e-shop σας θα λειτουργεί μέσα στο Facebook. Όπως ακριβώς είναι και χωρίς περιορισμό.

Πως τα FB Apps αυξάνουν τις πωλήσεις

Δημιουργία e-shop στο facebook

Η δημιουργία e-shop στο Facebook είναι πάντα κάτι αξιόλογο και ενδιαφέρον για τους χρήστες, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να το επισκεφτούν.

Σαφώς, η εφαρμογή του Facebook e-shop είναι μια από τις πολλές εφαρμογές που μπορούν να κατασκευαστούν μέσα στο περιβάλλον του Facebook. Ουσιαστικά και χωρίς περιορισμό, τα facebook apps μπορούν να έχουν οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλετε και πιστεύετε πως θα σας φανεί χρήσιμο προκειμένου να αναπτύξετε τη δραστηριότητα σας και τις πωλήσεις σας.

Όπως ειδική επικοινωνία για προσφορές & εκπτώσεις, εγγραφή σε newsletter, συμπλήρωση έρευνας & ερωτηματολογίων, quiz, διαγωνισμούς και πολλά άλλα.

Ένα facebook app σε συνδυασμό με μια στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια, ξεφεύγει από τις παραδοσιακές τεχνικές marketing. Εξασφαλίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή των χρηστών. Και σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε εκ νέου το Facebook, αυτή τη φορά ως ένα αποδοτικό μέσο διαφήμισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σχεδιάσουμε μαζί τα facebook apps. Θα απογειώσουν τη δραστηριότητα σας και θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.