Η μεγάλη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης HO.RE.CA. 2018, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Παραδοσιακά η HO.RE.CA. φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Με την ιδιότητα μας ως Ειδικοί Σύμβουλοι Επιχειρήσεων του Κλάδου της HO.RE.CA. είχαμε τη χαρά να σχεδιάσουμε μια από τις πιο ξεχωριστές και πιο επιτυχημένες παρουσίες της φετινής διοργάνωσης. Αυτής, της Εταιρείας Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη.

Είχαμε να δείξουμε και να πούμε κάτι νέο

Η σχεδίαση είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν, όταν ειδικά για την έκθεση δημιουργήθηκε μια νέα γεύση, ένα νέο εκλεκτό προϊόν. Η Χοιρινή Καπνιστή Πορκέτα, μια Αυθεντική Ιταλική παραδοσιακή συνταγή. Ένα γκουρμέ προϊόν που εξυπηρετεί αφάνταστα τον επαγγελματία, αφού του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει κάτι εκλεκτό σε ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και σερβιρίσματος.

Συνθέσαμε εντυπωσιακές φωτογραφίες

Μια φωτογραφία δεν είναι μόνο χίλιες λέξεις. Είναι ο καθρέφτης και η εικόνα ενός brand. Μια φωτογραφία μεταφέρει τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της εταιρείας, χωρίς λόγια, μα με νόημα. Έτσι, σχεδιάσαμε μια φωτογράφιση-concept με προτάσεις σερβιρίσματος των προϊόντων μας, ειδικά για τις ανάγκες της έκθεσης.

Δεν συμμετείχαμε με περίπτερο. Επιλέξαμε καντίνα. Προσφέραμε Streed Food.

Όταν είσαι καινοτόμος, πρέπει να καινοτομείς παντού. Έτσι, η εταιρεία Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη πρωταγωνίστησε στη φετινή HO.RE.CA. με ένα περίπτερο που δεν ήταν περίπτερο, αλλά καντίνα. Μια καντίνα που προσέφερε ιδέες & γεύσεις δίνοντας άλλη διάσταση στο Street Food. Μια μοναδική δημιουργική ιδέα, που κέρδισε τα βλέμματα των επισκεπτών, κέντρισε το ενδιαφέρον και έσπασε τη μονοτονία των περιπτέρων με τα παρατεταγμένα στη σειρά χωρίς χρώμα ψυγεία με προϊόντα.

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας

Όταν κερδίζεις παντού, κερδίζεις και τον πελάτη. Έτσι, η φετινή διοργάνωση για τα Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη, απέφερε πολλές νέες συνεργασίες, πολλές νέες συμφωνίες. Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Η επιτυχία είναι θέμα στρατηγικής

Ο σχεδιασμός της στρατηγικής είναι το κλειδί της επιτυχίας. Αρκεί μια διαφορετική καλλιτεχνική ματιά, η βαθιά γνώση της αγοράς και του ανταγωνισμού, οι ξεκάθαροι στόχοι και η πραγματική θέληση από τον επιχειρηματία. Αν υπάρχουν τα παραπάνω, η στρατηγική δουλεύεται και αποδίδει. Φέρνει την επιτυχία.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.