Ως άνθρωπος της αγοράς γνωρίζεις ήδη πως ο τρόπος που οι καταναλωτές αναζητούν και αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες έχει αλλάξει. Το digital marketing είναι η μεγαλύτερη ανάγκη και η πιο αποτελεσματική λύση για εταιρίες σαν την δικιά σου και το άρθρο που θα διαβάσεις το αποδεικνύει.

Πριν από 10 χρόνια η συμμετοχή μιας εταιρίας σε κάποια έκθεση ήταν από μόνο του ένα σημαντικό γεγονός. Ήταν μια ευκαιρία για την εταιρία να “εκτεθεί” στο κοινό που την ενδιαφέρει και να το διεκδικήσει. Η εποχή και τα μέσα ήταν διαφορετικά, ο ανταγωνισμός άλλου επιπέδου, το ίδιο και το προφίλ των επισκεπτών. Άλλη εποχή, άλλες ανάγκες.

Σήμερα, τίποτα δεν είναι το ίδιο και η συμμετοχή μιας εταιρίας σε έκθεση από μόνη της δεν αρκεί. Οι εταιρείες πρέπει να προσαρμοστούν στις ανάγκες και τις τάσεις της νέας εποχής και αυτό απαιτεί γρήγορα αντανακλαστικά, οργάνωση και στρατηγική.

Γνωρίστε τη νέα γενιά των επισκεπτών

Οι επισκέπτες μιας έκθεσης έχουν πλέον μια μεγάλη δύναμη: Την πληθώρα των πληροφοριών που μπορούν να εντοπίσουν στο διαδίκτυο. Αυτές οι πληροφορίες τους βοηθούν να διαμορφώσουν εύκολα άποψη για το ποια ακριβώς κριτήρια πρέπει να πληρούν τα brands που θα συνεργαστούν, πριν καν επισκεφτούν την έκθεση. Μάλιστα σε σχετική έρευνα που δημοσίευσαν οι Financial Times, το 80% των επισκεπτών μιας έκθεσης έχουν αποφασίσει για το ποια περίπτερα αξίζει να επισκεφτούν για συνεργασία, πριν την έκθεση.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί την ανάγκη μιας ολοκληρωμένης διαδικτυακής παρουσίας στις εταιρείες που θέλουν να ευνοούνται από τις τάσεις. Χρειάζεται μια online ισχυρή εικόνα για το brand που θα καλύπτει με ποιότητα όλους τους τομείς και όλους τους τρόπους που είναι πιθανόν να αναζητήσει ένας χρήστης πληροφορίες. Αυτό για να αποδώσει πρέπει να βασιστεί σε μια καλά σχεδιασμένη digital στρατηγική η οποία θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται μετά από μια λεπτομερή έρευνα του ανταγωνισμού η οποία θα δείξει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει το brand προκειμένου να διαφοροποιηθεί και να υπερισχύσει έναντι των ανταγωνιστών.

Το digital marketing διαθέτει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια εταιρεία για να έχει επιτυχία σε αυτή την κατεύθυνση. Εμείς, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες digital marketing έχουμε βοηθήσει δεκάδες brands να βρουν το δρόμο τους και να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες.

Γνωρίστε τις ανάγκες του κοινού σας

“Για να σου πουλήσω πρέπει να ξέρω τι θες”. Αυτό ίσχυε πάντοτε και συνεχίζει να ισχύει. Η διαφορά στην εποχή του digital marketing είναι ότι πλέον υπάρχουν όλα τα εργαλεία που βοηθούν μια εταιρία να μάθει με σύγχρονους τρόπους τις ανάγκες του κοινού της ώστε να το προσεγγίσει με τα κατάλληλα μέσα. Και επειδή ο κάθε καταναλωτής είναι διαφορετικός, διαφορετικά είναι και τα κριτήρια τους στην επιλογή συνεργατών. Οπότε αυτό που χρειάζεται είναι μια προσωποποιημένη λύση για τον κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, μια διαφορετική πρόταση με βάση τις ανάγκες του και τα κριτήρια του. Κι αν αυτό σου φαντάζει πρακτικά αδύνατο, στο digital marketing το personalization είναι μια πραγματικότητα. Επικοινώνησε μαζί μας για να “αποκρυπτογραφήσουμε” μαζί τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου πελάτη σου ξεχωριστά, μετατρέποντας τον από υποψήφιο σε πελάτη.

“Εκπαιδεύστε” το κοινό σας

Ο υποψήφιος πελάτης σας στο διαδίκτυο αναζητά πληροφορίες και βρίσκει πληροφορίες. Αν οι πληροφορίες που θα βρει καλύψουν όλα τα ερωτήματα και τις απορίες του, τότε δεν έχει λόγο να συνεχίσει να ψάχνει. Κι αν οι απαντήσεις που θα βρει προέρχονται κατά πλειοψηφία από το δικό σας υλικό, τότε καταλαβαίνετε ότι καταφέρατε να κάνετε το χρήστη “δικό” σας. Στην ουσία, τον “εκπαιδεύσατε” να σας επιλέξει ως μια έγκυρη πηγή πληροφοριών και ως μια αξιόπιστη λύση, άρα του δώσατε πολλούς καλούς λόγους για να συνεργαστεί μαζί σας. Είναι σαφές πως το “κλειδί” της επιτυχίας βρίσκεται στο ποιοτικό περιεχόμενο και την ανάδειξη του. Οι digital υπηρεσίες γύρω από content marketing και τη δημιουργία περιεχομένου (case studies, e-books, hero images, video, infographics κλπ.) θα δώσουν στο brand σας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού. Επικοινωνήστε μαζί σας για να σχεδιάσουμε την κατάλληλη στρατηγική content marketing & δημιουργίας digital περιεχομένου. 

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.