Πως θα δημιουργήσετε τη Wikipedia σελίδα για την εταιρεία σας. Αυτό θα αναλύσουμε στο σημερινό μας άρθρο.
Η Wikipedia είναι μία από τις καλύτερες πηγές τρίτων για την κατάταξη στη σελίδα 1 της Google.
Επιπλέον, είναι ένας αναγνωρίσιμος ιστότοπος, επομένως είναι συχνά μια από τις πρώτες σελίδες που κάποιος θα κάνει κλικ, εάν θέλει να μάθει περισσότερα για το τι κάνει η επιχείρησή σας.
Εάν θέλετε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας και να την κάνετε πιο γνωστή online, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον γρήγορο οδηγό, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε σήμερα μια σελίδα Wikipedia για την εταιρεία που σας ενδιαφέρει.
Δημιουργία λογαριασμού.
Αναβάθμιση από απλό χρήστη σε autoconfirmed.
Δημιουργήστε τη σελίδα.
Παρέχετε αναφορές.
Υποβάλετε τη σελίδα για έλεγχο.
Ενημερώστε τη τακτικά.
1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της Wikipedia και κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία λογαριασμού” στην επάνω δεξιά γωνία.
Καταχωρίστε τις απαραίτητες πληροφορίες. Συμπεριλαμβανομένου του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία λογαριασμού”.
2. Αναβάθμιση από απλό χρήστη σε autoconfirmed.
Όταν συνδέεστε για πρώτη φορά στη Wikipedia, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο με τη λέξη “Βοήθεια για τη βελτίωση της Wikipedia” με έναν σύνδεσμο για να ξεκινήσετε την επεξεργασία ενός άρθρου:
Αυτές είναι οι τυπικές οδηγίες της Βικιπαίδειας για έναν χρήστη με αυτόματη επιβεβαίωση: “Αν και οι ακριβείς απαιτήσεις για την κατάσταση αυτόματης επιβεβαίωσης ποικίλλουν ανάλογα με τις περιστάσεις, οι περισσότεροι λογαριασμοί χρηστών της Wikipedia που είναι άνω των τεσσάρων ημερών και έχουν κάνει τουλάχιστον 10 επεξεργασίες (συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων) θεωρούνται αυτοεπιβεβαιωμένοι .
Εδώ, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να περάσετε τις πρώτες μέρες όταν ανοίξετε έναν λογαριασμό επεξεργαζόμενοι σελίδες άλλων ανθρώπων. Μόλις κάνετε κλικ στην επιλογή “Επεξεργασία μιας σελίδας”, υπάρχουν συνδέσεις στην επάνω δεξιά πλευρά κάθε παραγράφου με τη λέξη “Επεξεργασία”, οπότε δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος.
Αφού γίνει η επιβεβαίωση, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
3. Δημιουργήστε τη σελίδα.
Τώρα έχουμε φτάσει στο πιο δύσκολο μέρος – δημιουργώντας τη σελίδα.
Αρχικά, μεταβείτε στη σελίδα “Σύνταξη άρθρου” της Βικιπαίδειας. Καθώς μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα, θα δείτε ένα μπλε κουμπί που αναφέρει: “Οδηγός άρθρου: ένας εύκολος τρόπος δημιουργίας άρθρων”. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί:
Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στον Οδηγό άρθρου του Wikipedia. Εδώ, έχετε δύο επιλογές – ξεκινήστε αμέσως τη δημιουργία της σελίδας κάνοντας κλικ στο κουμπί “Next” ή να επεξεργαστείτε τη σελίδα σας στο sandbox της Wikipedia, πρώτα.
Για να πετύχουμε το στόχο μας, θα πατήσουμε “Επόμενο”.
Είναι σημαντικό να σημειώσετε, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πιθανή σελίδα της Wikipedia που είναι ήδη διαθέσιμη για την εταιρεία σας, πως μπορείτε να συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Αυτό θα είναι ένα ακόμη “όπλο” σας για την κατάταξη στη σελίδα 1 της Google.
Επιπλέον, θα θέλετε να διαρθρώσετε τη σελίδα για να είναι εύκολη στην ανάγνωση. Συμπεριλαμβάνοντας μερικές από τις πιο σημαντικές και βασικές πληροφορίες (όπως αυτό που κάνει η εταιρεία σας), πρώτα.
4. Παρέχετε αναφορές.
Η Wikipedia είναι τελικά εγκυκλοπαίδεια, οπότε για να αποδείξετε την εγκυρότητα του θέματος σας, πρέπει να συμπεριλάβετε αναφορές σε διάφορα άρθρα και πηγές τρίτων.
Πριν ξεκινήσετε τη δημιουργία της σελίδας σας, η Wikipedia σας προειδοποιεί για αυτό. Δηλώνοντας ότι “το θέμα ενός άρθρου πρέπει να καλύπτεται ήδη από αξιόπιστες πηγές ανεξάρτητες από το θέμα. Αυτές περιλαμβάνουν περιοδικά, βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά και ιστότοπους που ασχολούνται με τον έλεγχο των πραγματικών περιστατικών.
5. Υποβάλετε τη σελίδα για έλεγχο.
Όταν τελειώσετε με τη σελίδα σας, υποβάλετε την για έλεγχο. Μόλις η Wikipedia θεωρήσει αξιόπιστη πηγή, θα μεταφορτωθεί ως επίσημη σελίδα Wikipedia.
6. Ενημερώστε την τακτικά.
Θυμηθείτε – η σκληρή δουλειά δεν έχει τελειώσει, μόλις τώρα. Καθώς η σελίδα σας Wikipedia αρχίζει να κατατάσσεται στη σελίδα 1 της Google για το όνομα της εταιρείας σας, είναι ζωτικής σημασίας να την ενημερώνετε τακτικά. Για να διασφαλίσετε ότι παρέχει τις πιο έγκαιρες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.