Τι πρέπει να δημοσιεύετε στο blog σας για να έχει επιτυχία.

Επιλέξτε Προσεκτικά τα Θέματά σας – Είναι σημαντικό 

Τα θέματα που καλύπτετε στο blog σας θα επηρεάσουν το είδος των ανθρώπων που διαβάζουν τα άρθρα σας. Αν έχετε δημοσιεύσει πολλά βασικά tutorial σχετικά με ένα θέμα, θα προσελκύσετε πολλούς αρχάριους. Ομοίως, αν δημοσιεύσετε προχωρημένα tutorials, είναι πιο πιθανό να προσελκύσετε άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία σχετικά με το θέμα.

Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να ερευνήσετε τι θέματα θα καλύψετε στο blog σας και να επινοήσετε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική περιεχομένου. Αυτό θα δημιουργήσει στοχοθετημένη κυκλοφορία από ανθρώπους που είναι πιο πιθανό να εγγραφούν στο blog σας και να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Ένας τρόπος για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο blog σας είναι ανακαλύψετε θέματα που είναι δημοφιλή στις μέρες μας. Υπηρεσίες όπως το Google Trends σας παρέχουν εύκολα trending θέματα και σας επιτρέπουν να δείτε τι είναι “καυτό” και τι όχι.

Ελέγξτε όλες τις λέξεις-κλειδιά και φράσεις σχετικές με την επιχείρησή σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την ανάλυση της κυκλοφορίας στο κύριο ιστότοπό σας και κοιτάζοντας ποιες λέξεις κλειδιά και φράσεις κλειδιά έχουν ενδιαφέρον και φέρνουν επισκεψιμότητα.

Εργαλεία εξερεύνησης λέξεων κλειδιά, όπως το Keyword Tool, WordTracker, και το Google AdWords Keyword Planner, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την έρευνά σας.Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να γίνει έρευνα λέξεων-κλειδιά είναι το να εξετάσετε το πώς οι ανταγωνιστές σας δημιουργούν κυκλοφορία. Υπάρχουν μια σειρά από φοβερά εργαλεία που θα σας δείξει ακριβώς πώς οι αντίπαλοι σας αποκτούν κυκλοφορία.

Αυτό περιλαμβάνει τις λέξεις-κλειδιά και εκφράσεις που ανεβάζουν την κατάταξη αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, τις ιστοσελίδες που συνδέονται σε αυτές, καθώς και τα άρθρα που λαμβάνουν την περισσότερη κίνηση.

Οι περισσότερες λύσεις ανάλυσης ιστοσελίδας που σας δείχνουν πληροφορίες σχετικά με τους ανταγωνιστές σας, χρεώνουν μια μηνιαία αμοιβή για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους. Ωστόσο,θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε μια περιορισμένη έκδοση των υπηρεσιών τους δωρεάν.

Γράψτε υψηλής ποιότητας άρθρα

Τον Ιανουάριο του 1996, ο Bill Gates είπε το περίφημό “Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς“…

Αυτό εξακολουθεί να ισχύει 21 χρόνια αργότερα και μάλιστα να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Υψηλής ποιότητας άρθρα για ιστοσελίδες και blog, είναι πιο πιθανό να διαβαστούν και πιο πιθανό να μοιραστούν με άλλους. Αυτό με τη σειρά του αυξάνει την επισκεψιμότητα καθώς και την κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης.

Τι πρέπει να δημοσιεύετε στο blog σας για να έχει επιτυχία

Μην βλέπετε ένα blog απλά ως ένα μέσο για την αύξηση του αριθμού των εσωτερικών σελίδων στην ιστοσελίδα σας. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην ποιότητα του περιεχομένου.

Θυμηθείτε, όσο πιο στοχευμένοι είναι οι επισκέπτες σας, τόσο πιο πιθανό είναι να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Έτσι, επικεντρωθείτε στην ποιότητα και ξεχάστε την “φθηνή” επισκεψιμότητα που απλώς “φουσκώνει” τα Google Analytics.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω σε όποιον θέλει να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο blog του είναι: Λύστε προβλήματα.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε τους επισκέπτες σας με κάποιο τρόπο, θα σας είναι ευγνώμονες. Θα είναι πιο πιθανό να εγγραφούν στο blog σας, να μοιραστούν το περιεχόμενό σας, και να γίνουν πιστοί πελάτες σας.

Κι αν τελικά η συγγραφή πρωτότυπου περιεχομένου είναι για σας δύσκολη υπόθεση, εμπιστευτείτε την υπηρεσία μας ®Blog post που έχει βγάλει τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, περισσότερες από 210 ιστοσελίδες στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google! Ελάτε και σεις με τους νικητές!

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.