Και στο digital marketing, το γραφείο τύπου και επικοινωνίας είναι από τα σημαντικότερα τμήματα για έναν οργανισμό ή επιχείρηση και ο ρόλος του είναι να αποτελεί τον κύριο σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ των μέσων μαζικής επικοινωνίας και του οργανισμού ή της επιχείρησης.

Ένα αποτελεσματικό γραφείο τύπου, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση της κοινής γνώμης, ενημερώνει τακτικά τα μέσα μαζικής επικοινωνίας με τις δραστηριότητες της εταιρείας, τα νέα, τις δράσεις, τις θέσεις, τις αποφάσεις, τις καινοτομίες και οτιδήποτε την αφορά.

Έτσι, η επιχείρηση παραμένει στην επικαιρότητα και ωφελείται μέσω των αναφορών προς αυτήν, από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Θα μπορούσαμε δε να πούμε πως πρόκειται για μια από τις πιο αποτελεσματικές μορφές έμμεσης διαφήμισης.

Η υπηρεσία του ψηφιακού γραφείου τύπου είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες του digital marketing και λόγω της άμεσης αποτελεσμάτικοτητας της, αλλά και του μικρού κόστους της, κρίνεται ιδανική ακόμα και για μια πολύ μικρή επιχείρηση.

Πως λειτουργεί

Αρχικά συζητάμε μαζί σας τις ανάγκες, τις σκέψεις σας και τους στόχους που θέλετε να πετύχετε.

Στη συνέχεια οι έμπειροι δημοσιογράφοι/αρθρογράφοι μας, συγγράφουν άρθρα πρωτότυπου και μοναδικού περιεχομένου. Τα άρθρα ανάλογα τις στοχεύσεις που επιθυμούν οι επιχειρήσεις, μπορεί να αναφέρονται σε νέα, δράσεις, καινοτομίες  ή και να παρουσιάζουν με έξυπνο τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις προσφορές και οτιδήποτε η επιχείρηση επιθυμεί να λάβει μεγάλη διάδοση. Τα άρθρα εμπλουτίζονται με φωτογραφικό υλικό και ενεργά links προς τον ιστότοπο της επιχείρησης, ενώ η μορφή τους μπορεί να είναι από καθαρά ενημερωτική, μέχρι και απόλυτα διαφημιστική με στόχο την άμεση online πώληση.

Στη συνέχεια τα άρθρα προς δημοσίευση αποστέλλονται σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα του δικτύου της VNGroup, που περιλαμβάνει περισσότερες από +120 ιστοσελίδες & ιστολόγια υψηλής επισκεψιμότητας, με ειδησεογραφικό και ενημερωτικό περιεχόμενο.

Πολύ γρήγορα, τα άρθρα δημοσιεύονται στη ροή της ύλης όλων των ηλεκτρονικών μας μέσων, ενώ προωθούνται και στις αντίστοιχες σελίδες των καναλιών μας στα Social Media.

Έτσι, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουμε επιτύχει τη μάξιμουμ διασπορά του άρθρου σε πολλά μέσα ταυτόχρονα, το άρθρο λαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες εμφανίσεις και χιλιάδες αναγνώσεις, ενώ η ιστοσελίδα της επιχείρησης λαμβάνει σημαντική επισκεψιμότητα.

Η επιτυχία της ενέργειας και ανάλογα το περιεχόμενο της δημοσιεύσης, κρίνεται εκ του αποτελέσματος, δηλαδή τον αριθμό των πωλήσεων που θα επιτευχθούν. Είναι δε αρκετά σπάνιο, η ενέργεια να μην αποφέρει πωλήσεις.

Το ψηφιακό γραφείο τύπου παραμένει στην κορυφή της προτίμησης της πελατείας μας στο digital marketing και είναι μια από τις ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της VNG για περισσότερα.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.