Κερδίστε χρόνο με τα εργαλεία πωλήσεων του HubSpot. Πως;

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα και δυστυχώς τις περισσότερες φορές οι 24 ώρες της ημέρας δεν είναι αρκετές. Τα καλά νέα είναι ότι τα παρακάτω εργαλεία πωλήσεων του HubSpot Sales, μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ να είστε πάντα οργανωμένοι και αποτελεσματικοί.

Κερδίστε χρόνο με τα εργαλεία πωλήσεων του HubSpot

1. Πρότυπα

Κατά την διαδικασία πωλήσεων επικοινωνείτε πολύ και συχνά με τους μελλοντικούς αγοραστές. Και πολλές συνομιλίες θα είναι πανομοιότυπες, καθώς συζητάτε τις τιμές και τον χρόνο παράδοσης. Αντί να σπαταλάτε χρόνο κάθε φορά πληκτρολογώντας τις ίδιες πληροφορίες και εφόσον έχετε υιοθετήσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική digital marketing μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτές τις πληροφορίες στα πρότυπα email του HubSpot Sales. Τα πρότυπα αυτά είναι εξατομικεύσιμα, οπότε μπορείτε να τα προσαρμόσετε ανάλογα με την εκάστοτε συζήτηση.

2. Έγγραφα

Πάντα κατά την διαδικασία των online πωλήσεων προϊόντων πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να απαντάτε γρήγορα. Το να έχετε όλα τα έγγραφα σας σε ένα σημείο μπορεί κάποια στιγμή να κάνει την διαφορά. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία που στέλνετε συχνά. Ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να δείτε ποιος πελάτης σας έχει δει το αρχείο και ποιος δεν το έχει ανοίξει.  Οπότε να καταλάβετε το κατά πόσο αυτό που έχετε ανεβάσει ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών σας.

3. Meeting

Το να προσπαθείτε να κανονίσετε μία συνάντηση μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρο, καθώς κοιτάτε το ημερολόγιο σας και προσπαθείτε να βρείτε ένα κενό, ιδιαίτερα εάν μιλάτε με πελάτες από άλλη χώρα. Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να μοιραστείτε το ημερολόγιο σας με τους εν δυνάμει πελάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν οι πελάτες σας να διαλέξουν μία ημέρα από αυτές που σας βολεύουν χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εσείς τίποτα. Απλά θα σας έρθει μία ειδοποίηση ότι κανονίστηκε μία συνάντηση, μία συγκεκριμένη ώρα με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Όλες οι παραπάνω δυνατότητες θα μπορούσαν να έχουν υπολογιστεί και εγκατασταθεί από την αρχή της κατασκευής της ιστοσελίδας σας και θα σας εξασφάλιζαν πολύ χρόνο, όμως έστω και έξτρα θα σας διευκολύνουν αφάνταστα.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.