Η διαφήμιση με video είναι ο πιο ωραίος, αποδοτικός και αποτελεσματικός τρόπος για να προσελκύσετε το κοινό που σας αφορά ανάλογα με την επιχείρηση που έχετε.

Η προσέγγιση των κατάλληλων ατόμων είναι το α και το ω προκειμένου το brand σας να απογειωθεί.

Με τις διαφημίσεις local services, μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο Google και να λαμβάνετε πελάτες απευθείας από δυνητικούς πελάτες.

Μπορείτε να απαντήσετε σε μηνύματα, να παρακολουθήσετε κρατήσεις και να διαχειριστείτε όλους τους πελάτες σας οποιαδήποτε στιγμή στο διαδίκτυο και μέσω της εφαρμογής (Android, iOS).

Ο καλύτερος τρόπος για να “πουλήσετε” τις υπηρεσίες σας  είναι μέσω διαφήμισης video, και υπάρχει μια εταιρεία που είναι η ιδανική προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας.

Όταν οι άνθρωποι χρειάζονται έναν υδραυλικό ή έναν κλειδαρά, αναζητούν σε απευθείας σύνδεση για μια επιχείρηση κοντά. Με τις local services, επιχειρήσεις όπως η δική σας μπορούν να εμφανιστούν στην κορυφή της αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να προσεγγίζετε τους τοπικούς πελάτες όταν ενδιαφέρονται και να κάνετε περισσότερες εργασίες.

Η DIGIFIRST σου προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για video ads.

  • Video προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες, με τα δικά σου διαφημιστικά μηνύματα σλόγκαν, call to action, λογότυπα και στοιχεία επικοινωνίας.
  • Ανάλυση Full HD 1080p.
  • Ισόβια άδεια χρήσης του video για οποιαδήποτε online χρήση (ιστοσελίδες, social media, διαφημιστικές καμπάνιες κλπ.).
  • Ως πέντε (5) αναθεωρήσεις, αλλαγές και διορθώσεις στα μηνύματα σου.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη από τους advertiser expert μας, αν δεν έχεις έμπνευση τι μηνύματα να συμπεριλάβεις στο διαφημιστικό σου video.

Δείτε τα σχετικά video ads που επιλέξαμε από το www.digifirst.gr: