Τα βήματα που απαιτεί η προώθηση SEO.

Η δημιουργία, η επεξεργασία και η προώθηση μοναδικού υψηλής ποιότητας περιεχομένου είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο. Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την Νο.1 υπηρεσία στο digital marketing, την προώθηση SEO, και δεν λαμβάνετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, τότε θα ήταν καλύτερο να προσλάβετε έναν ειδικό σχετικά με το SEO ή να συνεργαστείτε με μια εταιρεία digital marketing που θα επιλέξετε προσεκτικά εξετάζοντας σημαντικές λεπτομέρειες όπως, το μέγεθος, τη δυναμική της, το πελατολόγιο της, αλλά και άλλους παράγοντες κάποιους από τους οποίους αναφέρουμε παρακάτω.

Οι SEO ειδικοί εκτελούν τα ακόλουθα καθήκοντα:

Επικύρωση κώδικα και καθαρισμός – Επιβεβαίωση ότι ο κώδικας όπως και η ιστοσελίδα είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και σύμφωνος με τα πρότυπα.

Δομή Site – Οικοδόμηση μιας σημασιολογικής δομής/θέματος και εξασφάλιση ότι οι διευθύνσεις URL είναι φιλικές προς τους ανιχνευτές.

Βελτιστοποίηση σελίδας – Τίτλος σελίδας, copy writing, call to action, κ.λπ.

Δημιουργία συνδέσμων ποιότητας – Εξασφάλιση μονόδρομων συνδέσμων από σχετικές ιστοσελίδες.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών – Οικοδόμηση μιας λίστας με τις βασικές φράσεις σχετικές με την επιχείρησή σας.

Δημιουργία Περιεχομένου Ποιότητας – Κατασκευή βελτιστοποιημένων σελίδων γύρω από όρους που βρέθηκαν μέσω μιας έρευνας για τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά.

Off-Page Optimization – Οργάνωση Blogs, Δελτίων Τύπου, Υποβολές Άρθρων.

Τα βήματα που απαιτεί η προώθηση SEO

Εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε τις απαιτούμενες δεξιότητες, τότε μπορείτε να αναλάβετε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες. Διαφορετικά αξίζει να λάβετε βοήθεια από εταιρείες SEO ή να προσλάβετε οποιονδήποτε εξειδικευμένο σε SEO.

Επιλέγοντας έναν SEO Expert ή μια εταιρεία Digital Marketing

Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε ένα σωστό ειδικό SEO ή SEO εταιρεία. Ωστόσο, οι ακόλουθες οδηγίες μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία:

• Ξεκινήστε την αναζήτηση μέσω φίλων και συνεργατών σας.

• Αξιολογήστε τις ερωτήσεις σας σε SEO Φόρουμ για να λάβετε πληροφορίες από την κοινότητα.

• Ελέγξτε την κατάταξη άλλων διαδικτυακών τόπων οι οποίοι ήδη έχουν βελτιστοποιηθεί.

• Μην ψάχνετε για SEO εταιρείες που πραγματοποιούν αυτοματοποιημένες υποβολές.

• Μην ψάχνετε για SEO εταιρείες που εφαρμόζουν κόλπα Black Hat.

• Μην ψάχνετε για φθηνό SEO. Αλλά προσέξτε, η υψηλή τιμή επίσης δεν εγγυάται την υψηλή ποιότητα.

• Ζητήστε εγγύηση, αν είναι δυνατόν, για μια συγκεκριμένη κατάταξη και για κάποια συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης.

• Αναζητήστε “SEO Expert” ή το όνομα της εταιρίας στο Google για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς.

• Μην ακολουθείτε μόνο και μόνο λόγω του όμορφου ιστότοπου και λόγω της διαθεσιμότητας καλών άρθρων στην ιστοσελίδα τους.

• Μην γοητευτείτε από τις διαθέσιμες μαρτυρίες στις ιστοσελίδες τους.

Δεν μπορούμε να σας απαριθμήσουμε όλους τους παράγοντες εδώ, διότι μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις και διαφορετικές απόψεις. Θα πρέπει να είστε αρκετά έξυπνος για να σκεφτείτε τι είναι κακό και τι είναι καλό.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.