Τα πιο χρήσιμα WordPress SEO plugins. Ποιος δεν θα ήθελε να τα έχει συγκεντρωμένα;

Όπως έχουμε ξαναγράψει, τα “καλούδια” του WordPress είναι άπειρα και πολλά από αυτά θα σας λύσουν τα χέρια. Επιλέξαμε κάποια τα οποία δεν πρέπει να λείψουν από καμιά εργαλειοθήκη όσων ασχολούνται με το wordpress και σε οποιοδήποτε επίπεδο. Οι επιλογές μας, όσο συγκρατημένοι και να είμαστε, δεν μπορούν να καλυφθούν από ένα άρθρο, γι αυτό θα υπάρξουν και συνέχειες.

Τα πιο χρήσιμα WordPress SEO plugins:WordPress SEO από την Yoast

Είναι ένα από τα πιο πολυ-κατεβασμένα WordPress plugin όλων των εποχών. Το WordPress SEO της Yoast είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες του on-site SEO σας, όσον αφορούν το data entry.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε τίτλο SEO , meta description, και meta keywords σε κάθε ανάρτηση και σελίδα της ιστοσελίδας σας.

Επίσης μπορείτε να γράψετε έναν εξατομικευμένο τίτλο για την κεντρική σας σελίδα, τα αρχεία, τις κατηγορίες και τις σελίδες επισημάνσεων. Επιπλέον, προσθέτει Open Graph meta data, Twitter Cards, Sitemaps και μηχανές αναζήτησης ping όποτε αναβαθμίζετε την ιστοσελίδα σας. Η λίστα με τις λειτουργίες του WordPress SEO είναι απίστευτα μεγάλη.

SEMrush

Το SEMrush είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ώστε να συλλέξουν αναλυτικά στοιχεία για τους ανταγωνιστές τους και να βελτιώσουν το δικό τους SEO.

Μπορείτε να μάθετε για τις οργανικές κατατάξεις των λέξεων κλειδιών , από πού μπορείτε να πάρετε backlinks, πληροφορίες όσον αφορά τις στρατηγικές διαφήμισης των ανταγωνιστών σας και πολλά άλλα. Το SEMrush είναι επί πληρωμή και χρησιμοποιείται από χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο.

Τα πιο χρήσιμα WordPress SEO plugins:Google Keyword Planner

Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να σας προσφέρει περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις αναζητήσεις των ανθρώπων από την Google.

Ξέρατε ότι μπορείτε να πάρετε ιδέες για το ποιες λέξεις κλειδιά να χρησιμοποιήσετε από την ίδια την Google χρησιμοποιώντας το Google Keyword Planner tool;

Αυτό το δωρεάν εργαλείο προσφέρεται στους διαφημιστές της Google δωρεάν και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι. Ο κύριος στόχος του είναι να δείξει στους διαφημιστές σε ποιες λέξεις κλειδιά μπορούν να ποντάρουν, αλλά τους βοηθάει επίσης να διαλέξουν τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά.

KeywordTool

To Keyword Tool είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία αναζήτησης λέξεων κλειδιών που υπάρχουν στην αγορά αυτή την στιγμή. Σας επιτρέπει να βρείτε ιδέες πληκτρολογώντας μία λέξη κλειδί. Αυτές οι προτάσεις συλλέγονται από τη λειτουργία αυτόματων προτάσεων της Google.

Οι προτάσεις για τις λέξεις κλειδιά είναι ένας θησαυρός πληροφοριών. Η Google προτείνει λέξεις κλειδιά βάσει του πόσο συχνά χρησιμοποιείται μία λέξη για την αναζήτηση. Αυτό σημαίνει ότι στην κορυφή των αποτελεσμάτων βρίσκονται οι όροι που αναζητούνται πιο συχνά στο Google για αυτή την συγκεκριμένη λέξη κλειδί.

Το Keyword Tool είναι απίστευτα γρήγορο και το πιο σημαντικό του στοιχείο είναι ότι είναι απόλυτα δωρεάν.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο σας στην ιστοσελίδα σας WordPress.

Επίσης σας επιτρέπει να πάρετε προτάσεις όσον αφορά τις λέξεις κλειδιά σας από το YouTube, το Bing, και το App Store.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.