Τα 5 πιο χρήσιμα εργαλεία marketing για e-commerce. Με αυτό θα ασχοληθούμε στο σημερινό μας άρθρο, γιατί το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Όταν δραστηριοποιήστε στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να έχετε τέλεια διαδικτυακή παρουσία, κάτι το οποίο μπορείτε να επιτύχετε μόνο μέσω του digital marketing.

Τα 5 πιο χρήσιμα εργαλεία marketing για e-commerce

1) Enterprise E-commerce Solution

Μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζεται σε cloud και η οποία είναι εξαιρετική για εμπόρους που διαχειρίζονται μεγάλους όγκους πληροφοριών. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον. Με αυτή την πλατφόρμα μπορείτε να χειρίζεστε χιλιάδες παραγγελίες, εύκολα, κάθε λεπτό. Ενώ δεν υπάρχει κανένα όριο όσον αφορά τον όγκο των πωλήσεων.

2) Offline Sales to Online Marketing

Αυτό το εργαλείο παρακολουθεί τις διαδικτυακές δραστηριότητες των πελατών σας όταν μπαίνουν στην ιστοσελίδα σας. Με το που κάνουν μία αγορά, μπορείτε να δείτε τι τους οδήγησε να την κάνουν και πώς μπήκαν στην σελίδα σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τις offline αγορές και να τις συνδέσετε με το online marketing σας και να δείτε τι οδήγησε τους καταναλωτές να κάνουν τις offline αγορές.

3) Dynamic Consumer Behavior

Αυτό είναι ένα εργαλείο που παρακολουθεί τις κινήσεις των πελατών σας όταν χρησιμοποιούν συσκευές εκτός από τον οικιακό τους υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε που πάνε και τι κάνουν και να βασίσετε σε αυτά τα στοιχεία την digital στρατηγική marketing σας.

4) Referral Marketing  

Εάν θέλετε να κερδίσετε καινούργιους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις του e shop σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο. Αυτή η πλατφόρμα σας παρέχει ευελιξία όσον αφορά το κοινό που θα στοχεύσετε με τις καμπάνιες σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εξατομικευμένα προγράμματα “προτείνετε έναν φίλο” και πολλά άλλα.

5) People-Based Marketing Solution

Πρέπει να είστε σε θέση να γνωρίζετε ότι οι online διαφημίσεις του e-shop σας όντως δουλεύουν και αυτό είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει. Δείξτε τις διαφημίσεις σας σε αληθινούς ανθρώπους και σε πολλαπλές συσκευές όποια στιγμή θέλετε.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.