Νέα εποχή για το περιοδικό ΟΚ!

Σε μία πολύ σημαντική επιχειρηματική κίνηση προχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης και η εταιρεία του, η Barking Well Media.

Στα χέρια του παραγωγού περνάει πλέον το γνωστό lifestyle περιοδικό ΟΚ! που ανήκε από το 2012 στη «Δάφνη Επικοινωνίες» του ομίλου ΑΝΤ1. Οι φήμες περί μετακίνησης του περιοδικού είχαν ξεκινήσει μάλιστα από τα μέσα του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Znews.gr, o Nίκος Κοκλώνης συμφώνησε να συμπεριλάβει τον διεθνή τίτλο στο μεγάλο portfolio της εταιρείας του μετά από επικοινωνία που είχε και με τον ίδιο τον πρόεδρο του Ομίλου, Θοδωρή Κυριακού.

Τα νέα έκανε γνωστά ο ίδιος ο Mr. travel Νίκος Κοκλώνης με story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι αυτή δεν είναι η μόνη κίνηση που ετοιμάζεται στον χώρο του Τύπου να κάνει ο νέος ισχυρός παίκτης των εγχώριων media… Οι κινήσεις του Νίκου Κοκλώνη το τελευταίο διάστημα είναι στρατηγικές, αναλαμβάνοντας -πέρα από τον ψυχαγωγικό τομέα του Open- παραγωγές και έξω από αυτό.

Έτσι έχει ήδη αναλάβει την παραγωγή εκπομπών στο Mega ενώ συζητά και για νέες. Ο ίδιος άλλωστε διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ιθύνοντες και του Alpha ενώ η κίνησή του να αποκτήσει το ΟΚ! αποδεικνύει ότι υπάρχει φιλικό κλίμα και με τον ΑΝΤ1.

Άρση απαγόρευσης της αναδημοσίευσης περιεχομένου του περιοδικού ΟΚ!

Η εταιρεία Barking Well Media ανακοίνωσε την άρση της απαγόρευσης – που ίσχυε μέχρι σήμερα- της αναδημοσίευσης περιεχομένου του περιοδικού ΟΚ!.

Συγκεκριμένα, επιτρέπεται η αναπαραγωγή μέρους των κειμένων, του φωτογραφικού υλικού και των εξωφύλλων του περιοδικού με υποχρεωτική την αναφορά της πηγής.

«Για εμάς, η ενημέρωση αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε αναγνώστη και στόχος μας είναι τα ρεπορτάζ, οι αποκλειστικότητες και το περιεχόμενο που παράγουμε να είναι ελεύθερο για όλους. Γι’ αυτό και από τις 24 Δεκεμβρίου 2020 οπότε και κυκλοφορεί το ανανεωμένο τεύχος του περιοδικού ΟΚ!, επιτρέπουμε την αναδημοσίευση του περιεχομένου του από τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ιστοσελίδες και blogs» αναφέρεται στο δελτίο τύπου της εταιρείας

Μόλις δύο ημέρες πριν, ο Νίκος Κοκλώνης, με ανάρτησή του, είχε ανακοινώσει την απόκτηση του ΟΚ! και την πρόθεσή του να επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του περιοδικού.