Το Celebrity Travel, η πιο ανατρεπτική ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης και ο Mr Travel Νίκος Κοκλώνης, τώρα μας “ταξιδεύουν” και online με ένα καινοτόμο και “ανατρεπτικό” website που αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα στην παρακολούθηση βίντεο, δίνοντας μοναδικές, κορυφαίες διαδραστικές δυνατότητες.

Κορυφαία εμπειρία χρήστη 

Το celebritytravel.gr σχεδιάστηκε εξαρχής με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του κάθε επισκέπτη. Με λίγα κλικ, ο χρήστης μπορεί να ζήσει μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης και με πρωτότυπο και λειτουργικό τρόπο να παρακολουθήσει τα επεισόδια της αγαπημένης του εκπομπής σε μέρη που λίγοι θα τολμούσαν, να εξερευνήσει τις άγνωστες γωνιές του κάθε προορισμού, να ανακαλύψει την ομορφιά, την ιστορία και τις γεύσεις της κάθε πόλης, να μάθει χρήσιμα ταξιδιωτικά tips και να γνωρίσει τους καλεσμένους του Νίκου Κοκλώνη με συνεντεύξεις και άκρως προσωπικές αποκαλύψεις.

Η απόλαυση στην πλόηγηση ξεκινά από τις καινοτομίες

Στις καινοτομίες του website περιλαμβάνονται: η κορυφαία λειτουργία Tutorial View με παρακολούθηση της εκπομπής και ταυτόχρονη δυνατότητα ανάγνωσης των κειμένων, η λειτουργία “Skip to Cue”, που το βίντεο μεταφέρεται αυτόματα στην ενότητα που θα επιλέξει ο χρήστης μαζί με το κείμενο. Από το εργονομικό sidebar, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να πλοηγηθεί στις ενότητες και τα στιγμιότυπα της κάθε εκπομπής με ένα κλικ, καθώς και να λάβει πληροφορίες για το ταξίδι, προτάσεις διαμονής και διασκέδασης, αποφεύγοντας τις τουριστικές παγίδες και τα υποτιθέμενα “must see – must do” που έχουμε συνηθίσει. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα watch later για τη δημιουργία λίστας με βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε αργότερα.

Στις σελίδες του celebritytravel.gr θα βρείτε τα επεισόδια της κάθε τηλεοπτικής σεζόν με όλες τις πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, τους προορισμούς ανά Ήπειρο, τα backstage και τα best of των επεισοδίων, καθώς και παρουσίαση των celebrities μέσω των επεισοδίων που έχουν λάβει μέρος. Το blog θα ενημερώνεται με όλα τα νέα της εκπομπής, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα που θα διεξαχθούν.

Η εκπομπή

Το Celebrity Travel ήρθε στις οθόνες μας τον Απρίλιο του 2017 και συνεχίζει για 4η σεζόν την επιτυχημένη πορεία του, πλέον μέσα από τη συχνότητα του Open TV. Με φόντο κάθε απόκρυφη γωνιά του κόσμου, υποδέχεται τους καλεσμένους του, ξεδιπλώνοντας τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους.
Ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης, γνωρίζει καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό τους καλεσμένους του, μέσα από τις γεμάτες χιούμορ και ειλικρίνεια – αντισυμβατικές του ερωτήσεις παρουσιάζοντας τα αξιοθέατα της κάθε πόλης με μια πιο ανατρεπτική ματιά. Κάθε επεισόδιο είναι ένα οδοιπορικό σε ανεξερεύνητα μονοπάτια αλλά και μια όμορφη περιπέτεια τόσο για τους καλεσμένους όσο και για τους τηλεθεατές.
Στόχος κάθε εκπομπής είναι να προβάλει την ομορφιά του προορισμού, , αλλά και να γνωρίσουν οι τηλεθεατές τους celebrities μέσα από συνεντεύξεις και άκρως προσωπικές αποκαλύψεις. Ο Mr. Travel υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές γεμάτες χιούμορ, ειλικρίνεια και εξομολογήσεις που θα καθηλώσουν.

Κυρίες και κύριοι δέστε τις ζώνες σας. Το ταξίδι ξεκινάει τώρα στο www.celebritytravel.gr !