Σπουδαία βράβευση για τη Geisha στα Superior Taste Awards!

Το 2021 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την εταιρεία μας και για το brand Geisha, αφού με την κοινή μας στρατηγική και τις ενέργειες που έτρεξαν το 2020, τα προϊόντα Geisha βραβεύτηκαν στην πρώτη διοργάνωση του 2021, συνολικά με 3 χρυσά αστέρια Superior Taste Award, από τον αναγνωρισμένο οργανισμό πιστοποίησης γεύσης, International Taste Institute (ITQI)!

Η Βράβευση στα Superior Taste Awards

Από το 2005, το Taste Institute έχει αξιολογήσει περισσότερα από 15,000 τρόφιμα & ποτά από όλο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ και η αυστηρή τους μεθοδολογία γευσιγνωσίας έχουν συντελέσει στο να γίνει το Superior Taste Award η πιο διάσημη ανεξάρτητη πιστοποίηση σε όλο τον κόσμο, 100% επικεντρωμένη στην ΓΕΥΣΗ. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στις γευστικές αξιολογήσεις και βαθμολογούνται με πάνω από 70%, λαμβάνουν το βραβείο Superior Taste Awards, έναν τίτλο τιμής, ποιότητας και γεύσης, αναγνωρισμένο σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο International Taste Institute, οι γευστικές αξιολογήσεις γίνονται από ανεξάρτητους επαγγελματίες ειδικούς της γεύσης.

Τα προϊόντα δοκιμάζονται από κάποιους από τους 200 Σεφ και Σομελιέ από τις πιο διάσημες ευρωπαϊκές γαστρονομικές ενώσεις. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής επιλέγονται για την αποδεδειγμένη εμπειρία τους στη γευσιγνωσία και στην παροχή εποικοδομητικών σχολίων. Τα ταλέντα τους αναγνωρίζονται σε διαγωνισμούς Σεφ & Σομελιέ ή από καταξιωμένους θεσμούς όπως Le Guide Michelin ή Gault & Millau.Τα προϊόντα δοκιμάζονται σε τυφλές δοκιμές, ακολουθώντας μια συστηματική προσέγγιση βασισμένη στη μέθοδο της Διεθνούς Αισθητηριακής Ηδονικής Ανάλυσης. Τα προϊόντα προετοιμάζονται και σερβίρονται σύμφωνα με ένα αυστηρό πρωτόκολλο που εξασφαλίζει μέγιστη αντικειμενικότητα. Δεν είναι ένας διαγωνισμός, κάθε προϊόν αξιολογείται & βαθμολογείται για την δική του οργανοληπτική του ποιότητα.

Geisha: Ένα brand, μια ιστορία

Η ιστορία του brand Geisha ξεκινά το 1911. Τότε, οι δύο αδερφοί Nozaki ξεκίνησαν να πωλούν κονσερβοποιημένα προϊόντα θαλάσσης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η επιτυχία της επιχείρησης ήταν τέτοια, που σύντομα τα προϊόντα της κατέκτησαν τις αγορές όλου του κόσμου. Η Geisha πρόσφερει υψηλής ποιότητας εδέσματα ψαρικών (τόνος, σκουμπρί, σαρδέλες) που είναι έτοιμα για κατανάλωση και ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους. Τα προϊόντα Geisha είναι ιδανικά για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής. Αποτελούν την εύκολη, γευστική, υγιεινή και οικονομική λύση για θρεπτικά απολαυστικά πιάτα, σάντουϊτς, σαλάτες κ.α. Όλα τα προϊόντα Geisha δεν περιλαμβάνουν συντηρητικά και γλουτένη. Τα προϊόντα Geisha εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα από το 1998 από την εταιρεία Κ. Χατζηαθανασίου ΕΠΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα. Οι συνεχείς έλεγχοι στις τεχνικές παραγωγής αλλά και στην ποιότητα εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους είναι πάντα ασφαλή και αξιόπιστα για κατανάλωση.

VNG Digital Group: Φτάσαμε τα 99! Ένα ακόμα αστέρι Superior Taste Award και γίναν 100!  

Για τη Geisha το 2020 ήταν μια πολύ καλή χρονιά σχεδιασμού, οργάνωσης και επανατοποθέτησης στην αγορά. Μια πιο “φρέσκια”και σύγχρονη εικόνα, σε συνεργασία με την εταιρεία μας VNG Digital Group. Τα αποτελέσματα όλων των ενεργειών μας οδήγησαν σήμερα, να γιορτάζουμε μαζί με τη Geisha μια μεγάλη επιτυχία. Η VNG ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της HO.RE.CA. διαθέτει εξειδικευμένους σύμβουλους επιχειρήσεων HO.RE.CA. και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού & παραδοσιακού μάρκετινγκ που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναδειχτούν στην αγορά τους. Και για άλλη μια φορά… τα καταφέραμε! Με τα τρία αστέρια στην βράβευση του brand Geisha, η VNG συγκεντρώνει συνολικά 99 μέχρι στιγμής αστέρια βράβευσης των πελατών της, κατά τη δεκαετή συνεργασία της με το International Taste Institute στη διαφημιστική αγορά. Ένα αστέρι λοιπόν μένει, για να γίνει η εταιρεία μας η πρώτη διαφημιστική με τριψήφιο νούμερο βραβεύσεων!

Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους πρώτους

Ευχαριστούμε την όμαδα των εξαιρετικών συνεργατών του brand Geisha! Η συνεργασία τους ήταν για μας μια όμορφη εμπειρία! Ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και το 2021 με πιο πολλές ακόμα επιτυχίες!