Οι δύσκολες ώρες της Ουκρανίας δεν έχουν τελειωμό, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραμένουν ως ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανικής κυβέρνησης, επικοινωνούν λεπτομέρειες και εικόνες του πολέμου.

Σε αυτόν τον πόλεμο, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Ακόμα και με έναν πολύ απλό τρόπο.

Η Depositphotos κυκλοφόρησε το Say No to War , μια συλλογή εικόνων που δείχνει τη σκληρή αλήθεια του τι συμβαίνει στην Ουκρανία, καθώς και εικόνες διαμαρτυριών από όλο τον κόσμο και εντός της Ρωσίας . Η βάση ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και είναι δωρεάν για χρήση, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, είτε είστε παγκόσμιος ειδησεογραφικός οργανισμός, είτε απλός χρήστης που δημοσιεύετε στα προσωπικά σας προφίλ στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εικόνες που δείχνουν την πραγματικότητα του τι πραγματικά συμβαίνει είναι σημαντικές, και ένας απλός τρόπος με τον οποίο οι καθημερινοί άνθρωποι μπορούν να καταπολεμήσουν την παραπληροφόρηση.

Ελπίζουμε ότι θα χρησιμοποιήσετε κάποιες από αυτές τις εικόνες, είτε για να αναδημοσιεύσετε ως έχουν στα δικά σας social media, είτε για να τα προσαρμόσετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας μηνύματα.

Πρέπει να ενωθούμε για να δείξουμε αλληλεγγύη με τον λαό της Ουκρανίας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά απλά λέγοντας στον κόσμο: #StandWithUkraine .