Πώς να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή σελίδα “Σχετικά Με Εμάς”.

Είναι δύσκολο να δημιουργήσετε ένα πλήρες πρότυπο για τη σελίδα “Σχετικά Με Εμάς”, αλλά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι ώστε να γίνει ο σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδας.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αναφέρετε την ιστορία της
εταιρείας σας. Όμως, υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν ξεκινάτε.
Ακολουθούν πέντε βήματα για τη σύνταξη μιας σελίδας “Σχετικά Με Εμάς” με βάση μερικά από τα πράγματα που μας εντυπωσίασαν σε διάφορες σελίδες παρόμοιου περιεχομένου.

1. Παρουσιάστε μια δήλωση αποστολής

Η σελίδα “Σχετικά Με Εμάς” μπορεί να είναι και θα είναι πολύ μεγαλύτερη από μια ενιαία δήλωση αποστολής, αλλά για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων τους, πρέπει να δηλώσετε με ακρίβεια το στόχο σας στον κλάδο σας εξ’αρχής. Τι κάνετε εδώ; Γιατί πρέπει να ενδιαφερθούν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας;

2. Περιγράψτε την ιστορία της εταιρείας σας

Μπορεί η εταιρεία σας να μην έχει περάσει κάποια μακρά ιστορία αλλαγών και ανάπτυξης (ακόμα), αλλά το να μιλήσετε για την προέλευσή σας στη σελίδα “Σχετικά Με Εμάς” μπορεί να δώσει μια ωραία πινελιά. Απομονώστε λοιπόν τις επιτυχίες σας πριν από την ίδρυση της εταιρείας και χρησιμοποιήστε αυτές, για να δώσετε στους αναγνώστες κάποια ιστορία για την τρέχουσα προσπάθειά σας.

3. Δηλώστε την “Εύρηκα!” στιγμή σας

Κάθε καλή εταιρεία ιδρύθηκε χάρη σε μια ιδέα – κάτι που η σημερινή αγορά ίσως δεν προσφέρει ακόμη. Ποια ήταν η ιδέα σας; Χρησιμοποιήστε αυτήν την “Εύρηκα!” στιγμή ως σημείο αναφοράς όταν παρουσιάζετε την ιστορία της εταιρείας σας. Ποια ήταν η πρόκληση που αντιμετωπίσατε κατά την ανάπτυξη της εταιρείας σας; Πώς αυτή η πρόκληση ή ανακάλυψη σας οδήγησε σε αυτό που είστε σήμερα;

4. Εξηγήστε για ποιους προσφέρετε υπηρεσίες

Όσο και να θέλετε όσο το δυνατόν περισσότερες προβολές στη σελίδα “Σχετικά Με Εμάς”, δεν θα πραγματοποιήσετε συναλλαγές με κάθε μία από αυτές. Για αυτό είναι σημαντικό να προσδιορίσετε και να αναφέρετε τον βασικό πελάτη σας. Ποιος πρέπει να ενδιαφέρεται για την ύπαρξή σας; Ποια άτομα θα εξυπηρετήσετε; Η αύξηση κοινού, και μάλιστα στοχευμένου, είναι το απαραίτητο βήμα για την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

5. Περιγράψτε τις αξίες σας

Οι πελάτες θέλουν να αντιμετωπίζονται σαν ανθρώπινα όντα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να αισθάνονται ότι αντιμετωπίζονται από ανθρώπους. Όταν τελειώσετε τη σελίδα “Σχετικά Με Εμάς”, περιγράψτε ποιος είστε ως άτομο ή ομάδα και ποιες είναι οι προσωπικές σας αξίες. Ποια είναι η κουλτούρα της επιχείρησής σας; Ποια μεγαλύτερη εικόνα στη ζωή οδηγεί την επιχείρησή σας;

Πώς να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή σελίδα “Σχετικά Με Εμάς”.

Ένας κατασκευαστής λαμπτήρων LED μπορεί να πουλάει 10 διαφορετικά στυλ λαμπτήρων, για παράδειγμα, αλλά αυτό ίσως να μην είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για το κύριο κοινό του. Ίσως αυτός ο κατασκευαστής λαμπτήρων να βασίζεται σε μια δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και κάθε λαμπτήρας της εταιρείας να κατασκευάζεται από ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι στο να καταστήσουν τον κόσμο πιο αποδοτικό ενεργειακά. Λάβετε υπόψη ότι ένα δευτερεύον κοινό της σελίδας της εταιρείας σας “Σχετικά Με Εμάς” αποτελείται από τους μελλοντικούς υπαλλήλους σας. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που το να περιγράψετε τις προσωπικές σας αξίες είναι μια καλή ιδέα – το κλειδί στις καρδιές των υποψηφίων των θέσεων εργασίας σας είναι να τους δείξετε ότι έχετε και εσείς μια.

Αν θέλετε να έχετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα, όπου όλες οι σελίδες και φυσικά το “Σχετικά Με Εμάς”, θα σχεδιαστούν με τον πιο μοντέρνο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο, υπάρχει μια εταιρεία digital marketing που μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρό σας για τη δημιουργία ενός κορυφαίου brand στο χώρο σας.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

ads management