Έχετε διαπιστώσει ότι ανεξάρτητα από το πόσες φορές δημοσιεύετε στο Instagram ο αριθμός των ακολούθων σας δεν ανεβαίνει;
Ξέρουμε τον τρόπο για να αυξήσετε τους followers σας στο Instagram!

Συμβουλή # 1. Σταματήστε να αγχώνεστε υπερβολικά για αυτό που δημοσιεύετε.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Εάν δεν μπορείτε να το βγάλετε αυτό μέσα από το κεφάλι σας και να αλλάξετε τη νοοτροπία σας, δεν πρόκειται να αυξήσετε τους followers σας.
Αυτό που νομίζετε ότι θα πάει καλά μπορεί να μην πάει, και πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως τίποτα δεν είναι τέλειο. Για αυτό ποστάρετε. Κάντε πολλές αναρτήσεις με διαφορετικά θέματα και έτσι θα μάθετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Συμβουλή # 2. Διακόψτε τη δημοσίευση του υλικού που δεν έχει αποτέλεσμα.

Είστε σε μια διαδρομή. στην οποία συνεχίζετε να μοιράζεστε το ίδιο περιεχόμενο, δεν τραβάει την προσοχή, αλλά εξακολουθείτε να τη δημοσιεύετε.
Αν τα ίδια πράγματα δεν δουλεύουν για να αυξηθεί ο αριθμός των οπαδών σας, δεν πρέπει να τα δημοσιεύσετε.

Συμβουλή # 3. Αρχίστε να δημοσιεύετε βίντεο.

Διαπιστώσαμε ότι είτε πρόκειται για μια ιστορία είτε για την ανάρτηση μόνο στον τείχος ή στη ροή σας, ένα βίντεο είναι πάντα καλύτερο από το κείμενο. Δημιουργεί τρόπο περισσότερη δέσμευση με τους επισκέπτες.
Αν πάτε σε οποιαδήποτε fan page και δείτε κάποιον να δημοσιεύει ένα βίντεο σε σχέση με κάποιον που δημοσιεύει μια εικόνα, θα παρατηρήσετε ότι το βίντεο θα έχει περισσότερα views και likes.. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Facebook προτιμά τα βίντεο τώρα, όπως και το Instagram και προσπαθούν να «συντρίψουν» κάθε άλλη πλατφόρμα βίντεο εκεί έξω.
Για το λόγο αυτό πρέπει να δημοσιεύσετε βίντεο.

Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε περισσότερους followers στο Instagram

Συμβουλή # 4. Γίνετε δημιουργικοί.

Έκανα μια εικόνα στο Instagram μου, λέγοντας στους ανθρώπους να κάνουν διπλό κλικ αν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους σας για το 2019. Πήγε εξαιρετικά καλά. Γιατί συνέβη αυτό; Διότι έγινα δημιουργικός και το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς.
Κάνοντας έξυπνα πράγματα, όπως λέγοντας στους ανθρώπους να κάνουν διπλό κλικ, εάν πρόκειται να επιτύχουν το ένα ή το άλλο, ή να λέτε να σχολιάσουν παρακάτω, αυτό θα ενισχύσει την επισκεψιμότητά σας και θα διαδώσει το περιεχόμενό σας, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να το δουν.

Συμβουλή # 5. Ενδιαφερθείτε για το ακροατήριό σας.

Το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο. Γιατί δεν απαντάτε σε κάθε σχόλιο;

Αυτό θα δείξει ότι νοιάζεστε. Γιατί πρέπει κάποιος να σας ακολουθήσει εάν είστε πολύ τεμπέλης για να απαντήσετε στα σχόλιά τους;
Έτσι, δείξτε ότι ενδιαφέρεστε για το ακροατήριό σας. Εάν δεν σας ενδιαφέρει, δεν πρέπει να είστε στον κοινωνικό ιστό.

Συμβουλή # 6. Δημοσιεύστε πιο συχνά.

Όταν πρόκειται για εικόνες ή για το κύριο feed σας, δημοσιεύστε τουλάχιστον μία φορά κάθε τρεις ώρες.
Μπορείτε να δημοσιεύετε μια φορά κάθε έξι ώρες, αλλά το ιδανικό θα ήταν μία ανάρτηση κάθε τρεις έως έξι ώρες.
Όταν πρόκειται για ιστορίες, θα πρέπει να προωθήσετε τουλάχιστον εννέα ιστορίες την ημέρα. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό αυτό το νούμερο, αλλά αν το κάνετε αυτό θα κερδίσετε πολύ περισσότερη επισκεψιμότητα.

Συμβουλή # 7. Είναι όλα σχετικά με το μικρό – περιεχόμενο.

Αυτό που εννοώ με το μικρό περιεχόμενο είναι ότι όλοι προσπαθούν να αρέσουν μέσα από τις φωτογραφίες τους και τα βίντεο Instagram τους. Απλά να είσαι ο εαυτός σου!
Απελευθερώστε το τηλέφωνό σας, μιλήστε για 20-30 λεπτά, κόψτε τα σε μικρά κλιπ και βάλτε τα πάνω από το Instagram σας. Φτιάξτε μια ομιλία από ένα συνέδριο ή μία εκδήλωση και βάλτε το στο Instagram ζωντανά ή έξι ή επτά φορές.
Πάρτε το μεγάλο κομμάτι του περιεχομένου που έχετε, κόψτε το πάλι σε «κομματάκια» και βάλτε το σε όλο το Instagram. Οι άνθρωποι αγαπούν το μικροπεριεχόμενο. Όταν το δημιουργείτε, προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να είστε ο πραγματικό σας εαυτός, όχι την έκδοση Instagram ή Photoshop του εαυτού σας.
Οι άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους, δεν θέλουν να συνδεθούν με άλλους τέλειους ανθρώπους, με τους οποίους δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά για να νιώσουν ότι μπορούν να συνδεθούν μαζί τους.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.