Ο Ναυτιλιακός κλάδος και το Yachting πλέον έχουν τη δική τους ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας. Όπως μας ενημέρωσε ο Cpt Panagis Zissimatos, η καινοτόμα εφαρμογή δημιουργήθηκε από τη Marefind International Ltd.

Σύμφωνα με τον κ. Panagis Zissimatos, η καινοτόμα πλατφόρμα εύρεσης εργασίας της Marefind.Com επιχειρεί την άμεση και ταυτόχρονη δικτύωση των επαγγελματιών του κλάδου με τις ναυτιλιακές εταιρείες. Άλλωστε, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ναυτιλιακής αγοράς, των πλοίων και των εταιριών. Ο ναυτιλιακός κλάδος συνεχώς μεταβάλλεται, μαζί και οι ανάγκες για την εύρεση του κατάλληλου προσωπικού. Λόγω των ιδιαίτερων απαιτήσεων του κλάδου, αυτό μέχρι στιγμής για τις ναυτιλιακές εταιρείες ήταν μια απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία.

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η πλατφόρμα marefind.com που στοχεύει να δημιουργήσει τις ευνοϊκές συνθήκες δικτύωσης αυτών που αναζητούν εργασία στο χώρο την ναυτιλίας και αυτών που επιζητούν να προσλάβουν επαγγελματίες και ναυτικούς, εύκολα, γρήγορα, αυτόνομα και με πλήρη διαφάνεια.

Όπως αναφέρει ο κ. Panagis Zissimatos, η πλατφόρμα Marefind.com δημιουργεί ένα σύγχρονο hub ναυτικών, επαγγελματιών και εταιρειών που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας, απασχόλησης και στελέχωσης στο χώρο της ναυτιλίας.

Συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες πλοίων και σκαφών καθώς και όλες οι θέσεις απασχόλησης και τα επαγγέλματα των ναυτιλιακών γραφείων. Οι επιμέρους κατηγορίες της πλατφόρμας είναι:

  • Merchant Shipping Vessels: Bulk Carriers, Chemical Carriers, Containers, General Cargo Vessels, LNG Carriers, Ro-Ro Vessels, Tankers, Tug Vessels
  • Passenger Ships: Cruise Ships, Ferry Boats
  • Yachts: Power Boats, Sail Boats
  • Shipping Offices.: Accounting, Bunkers, Chartering, Crewing, Finance, Insurance, Internships, Legal, Marine Surveyor, Operations, Secretary, SnP, Superintendent, Supply, Technical, Trader, etc.