Η εταιρεία VNG Digital Group συμμετέχει στην έκθεση eCommerce Expo 2018 (24 – 25 Νοεμβρίου), μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο παραμένει ένας από τους πιο δυναμικούς τομείς της ψηφιακής επιχειρηματικότητας και συνεχίζει να παρουσιάζει – ως καταλύτης όλες τις νέες και καινοτόμες δυνατότητες της τεχνολογίας – τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας, η οποία εξακολουθεί να έχει μεγάλο δρόμο να καλύψει σε σχέση με τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα βρίσκεται σε σταθερή αύξηση. Υπάρχουν θεμελιώδεις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στην καθημερινή ζωή και στον τρόπο που οι καταναλωτές υιοθετούν τις ηλεκτρονικές αγορές, οι οποίες συνεχίζουν να εκπλήσσουν ακόμα και τους πλέον επιφυλακτικούς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Ο στόχος της φετινής ανανεωμένης έκθεσης eCommerce Expo είναι να παρουσιάσει στις δύο ημέρες τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στην ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα, να παρουσιάσει τις βέλτιστες πρακτικές που ήδη υλοποιούνται στην χώρα μας καθώς και να προτείνει αποτελεσματικές λύσεις στα υφιστάμενα προβλήματα του ευρύτερου κλάδου.

Το περίπτερο της VNG βρίσκεται στο Hall 4 / Stand 70, στο Ζάππειον Μέγαρο.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις στο Digital Marketing, η VNG σε συνεργασία με τη SALESmanago, παγκόσμιο ηγέτη στο Marketing Automation, θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμών που φέρνουν ψηφιακή “επανάσταση” σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, με γνώμονα την υψηλή αποτελεσματικότητα, την αύξηση των πωλήσεων και την εμπειρία πελάτη.

Η VNG προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών Digital Marketing που φέρνουν τους καταναλωτές με τα brands πιο κοντά από ποτέ.