Η eCommerce Expo 2018, η μεγάλη έκθεση για το ηλεκτρονικό εμπόριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών (24 & 25 Νοεμβρίου) στο Ζάππειον Μέγαρο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στην ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα, να γνωρίσουν τις βέλτιστες πρακτικές που ήδη υλοποιούνται στην χώρα μας καθώς και να μάθουν τις αποτελεσματικές λύσεις στα υφιστάμενα προβλήματα του ευρύτερου κλάδου.

Η VNG ήταν εκεί και σε επίσημη συνεργασία με τον παγκόσμιο ηγέτη SALESmanago (No.26 στην παγκόσμια λίστα των Forbe’s των εταιρειών με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη) παρουσίασε την τελευταία λέξη στις υπηρεσίες Marketing Automation, που φέρνουν κυριολεκτικά επανάσταση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά και σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Το περίπτερο της VNG κέρδισε το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των επισκεπτών από την Ελλάδα αλλά και από πολλές ευρωπαϊκές χώρες και οι συζητήσεις που έγιναν ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές.

Η VNG φέρνει κοντά τους καταναλωτές με τα brands και το Marketing Automation φέρνει τη νέα εποχή στο eCommerce. Μια εποχή που μόλις ξεκίνησε.