Τα προκάτ video είναι ένα πολύ ισχυρό “όπλο” στη φαρέτρα του digital marketing.

Όταν έχεις μια ποιοτική ιστοσελίδα με το εικαστικό κομμάτι σε υψηλό στάνταρντ, η σχεδίαση και τοποθέτηση ενός προκατασκευασμένου βίντεο, μπορεί να εκτοξεύσει τη δυναμική της επιχείρησής σου.

Είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείς πρώτα καλά το μήνυμα που θέλεις να περάσεις, στο κοινό στο οποίο απευθύνεσαι.

Σήμερα θα σας προτείνουμε διαφημιστικά βίντεο που σχετίζονται με μια “βαριά” βιομηχανία στο χώρο του digital marketing. Όσοι έχετε εταιρεία που ασχολείται με Ινστιτούτα Ομορφιάς και e-shop, ξέρετε πως έχετε στα χέρια σας εν δυνάμει ένα θησαυρό.

Το γυναικείο κοινό είναι με διαφορά αυτό με την πιο μεγάλη αγοραστική δύναμη. Το να προσεγγίσεις και να “κερδίσεις” τις γυναίκες προκειμένου να σε εμπιστευτούν είναι ένα δύσκολο εγχείρημα με πολλές παγίδες.

Θέλει τρόπο, κόπο, υπομονή, επιμονή αλλά και έμπνευση. Όλες οι γυναίκες ψάχνουν την ιδανική ψηφιακή πλατφόρμα προκειμένου να γίνουν πιο όμορφες. Είναι απαιτητικές, δεν μπορείς να τις ξεγελάσεις και θέλουν το καλύτερο.

Πως “κατακτάς” μια γυναίκα συνήθως; Με το χιούμορ! Αυτό χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κι εσείς μέσα από την διαφημιστική καμπάνια που θα κάνετε.

Τα προκάτ βίντεο της Digifirst επιλέχθηκαν με αυτό ακριβώς το σκεπτικό. Θα πείτε τη δική σας ιστορία με φαντασία και χιούμορ.

Δείτε παρακάτω 3 κατατοπιστικά παραδείγματα για το πως μπορούν να αξιοποιηθούν τα προκατασκευασμένα διαφημιστικά video για τη συγκεκριμένη επαγγελματική δραστηριότητα.

Με μικρές αλλαγές, το κάθε video μετατρέπεται σε μια custom video παραγωγή. Σε μια ιστορία που γυρίστηκε αποκλειστικά για το brand σου!