Ένα digital marketing agency είναι κοινά αποδεκτό πως μπορεί να βοηθήσει επιχειρήσεις κάθε μορφής να βρουν το δρόμο τους. Στην αγορά,  για να μεγαλώσουν το μερίδιο τους και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους χωρίς γεωγραφικό ή οποιοδήποτε άλλο περιορισμό. Ανεξαρτήτως επαγγελματικής δραστηριότητας και στόχων.

Όμως, για να υπάρξει επιτυχία υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Τις οποίες δυστυχώς -κυρίως λόγω άγνοιας- δεν ακολουθούν οι επιχειρηματίες. Οπότε το αποτέλεσμα που λαμβάνουν μπορεί να είναι μέτριο, κακό ή και απογοητευτικό.

Καταρχάς, τι είναι το πρώτο και βασικό που πρέπει να κάνει ένας επιχειρηματίας. Να υιοθετήσει την παρακάτω απάντηση, σε ένα από τα συχνότερα ερωτήματα που τον απασχολούν:

“Να πάω σε digital marketing agency ή να τα κάνω inhouse;”

Αν η επιχείρηση σας θέλετε να πρωταγωνιστήσει στην αγορά, πρέπει να κατανοήσετε πως η ανάγκη να συνεργαστείτε με ένα ολοκληρωμένο digital marketing agency είναι μονόδρομος. Ο λόγος είναι απλός. Το δικό μας digital agency απασχολεί περισσότερες από 16 ειδικότητες εξειδικευμένων επαγγελματιών. Και παρόλα αυτά θεωρούμε πως έχουμε ανάγκες προσωπικού και για επιπλέον ειδικότητες. Όλες αυτές οι ειδικότητες όπως καταλαβαίνετε είναι μια από τις βασικές προϋποθέσεις που απαιτούνται προκειμένου να βγει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Άλλη είναι η διαχείριση στο Facebook πχ., άλλη στο Instagram, άλλη στο  Tik Tok.

Τουλάχιστον 16 άτομα επιπλέον προσωπικό είναι μάλλον δύσκολο να τα προσλάβετε στην εταιρεία σας. Ακόμα όμως και ένα ή δύο άτομα να είστε διατεθειμένοι να προσλάβετε και πάλι μπορείτε να καταλάβετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι φτωχό. Και σίγουρα δε θα έχει σχέση με αυτό που θέλετε.

Ως εκ τούτου, βγάλτε από το μυαλό σας εντελώς σκέψεις όπως “θα τα κάνω όλα μόνος μου”, “θα με βοηθήσει ένα παιδί που ξέρει”, “θα προσλάβω κάποιον inhouse”.  Συνεργαστείτε με ένα ολοκληρωμένο digital agency.

Εφόσον το παραπάνω έγινε κατανοητό, θα είστε σε καλό δρόμο και σε θέση να παίρνετε αποφάσεις για πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Όπως η συνεργασία σας με ένα digital marketing agency.

Έτσι, εν κατακλείδι θα αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν πρόβλημα. Όπως χαμένο χρόνο και χρήμα, συνεργασίες που δεν σας βοήθησαν. Και αποτελέσματα που απέχουν από αυτό που ονειρευτήκατε.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.