Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας κάτι από τα παλιά! Συγκεκριμένα, αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο μας από το μακρινό 2011 για το πρώτο μας διαφημιστικό premade video!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Πριν από 10 χρονια, ο όμιλος μας εξαγόρασε την εταιρεία Digifox, και για πρώτη φορά λανσάραμε στην ευρωπαϊκή αγορά (ελληνική αγορά σχεδόν δεν υπήρχε) την έννοια του premade video.

Τότε,  κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας premade με πρωτοποριακό για την εποχή concept! 

Από τότε, τα premade έγιναν μέρος της “digital καθημερινότητας” μας και πολλά πράγματα άλλαξαν. Σήμερα, μοιραζόμαστε μαζί σας το ίδιο βίντεο με το ίδιο άρθρο που το παρουσιάσαμε και τότε!

Τώρα, μετά απο 10 χρονια είμαστε χαρούμενοι γιατί οι αξίες μας και το περιεχόμενο μας παραμένει πάντα επίκαιρο!

Απολαυστε:

8+1 σημεία υπεροχής της VNG Digital Group.

Στο πολύ επιτυχημένο διαφημιστικό σποτ της VNG Digital Group, μόλις σε 35′ δευτερόλεπτα αποκαλύπτουμε το μυστικό της επιτυχίας στο Digital marketing, ενώ το κάλεσμα μας “ΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ” καθώς τελειώνει το βίντεο, προσθέτει καινούργιες έννοιες, λέξεις και νοήματα σε μια αγορά όπου όλοι αυτοαποκαλούνται “Ειδικοί”.

Έτσι, επιλέξαμε να κλείσουμε το βίντεο με τη φράση “ΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ”, όχι μόνο για να πούμε κάτι καινούργιο, αλλά επειδή πιστεύουμε ότι πάντοτε το σωστό πρέπει να λέγεται, επειδή αυτό εισπράττουμε από τους πελάτες μας, επειδή έτσι νιώθουμε, επειδή έτσι είναι!

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε 8+1 σημεία που διαφοροποιούμαστε έναντι του ανταγωνισμού μας: 

8+1 σημεία υπεροχής της VNG Digital Group

 Εφαρμόζουμε ένα πλήρες Πρόγραμμα Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και δρα γενικότερα υπέρ της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

 Λειτουργούμε την κορυφαία Ακαδημία γνώσης στο Digital marketing με σύγχρονα και ποιοτικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επαγγελματικής κατάρτισης  για τους επαγγελματίες του αύριο.

 Διαθέτουμε την πληρέστερη Ελληνική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με εκλεκτή βιβλιογραφία για το Digital Marketing. Όλα τα E-book διατίθενται εντελώς δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο

 Προωθούμε, στηρίζουμε, χρηματοδοτούμε και αναδεικνύουμε τις καλές ιδέες, τη νεανική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία με το κορυφαίο μας πρόγραμμα Stirixis ιδεών by VNG Digital Group.

 Στηρίζουμε την απασχόληση, δημιουργώντας και παρέχοντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας.

 Καλύπτουμε όλες τις υπηρεσίες μας στο Digital marketing με εγγύηση αποτελέσματος.

Όλοι εμείς στη VNG Digital Group δεν εργαζόμαστε Online. Ζούμε Online!

 Μας αρέσει να μιλάμε για όλα εκτός από τα έργα μας και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Για αυτά μιλάτε μόνο εσείς οι πελάτες μας!

…μα πάνω απ’ όλα…

 Λειτουργούμε με μοναδικό ζητούμενο και στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Σας ευχαριστούμε που είστε με τους κορυφαίους!

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.