Στο νέο πολύ επιτυχημένο διαφημιστικό σποτ της VNG Digital Group, μόλις σε 35′ δευτερόλεπτα αποκαλύπτουμε το μυστικό της επιτυχίας στο Digital marketing, ενώ το κάλεσμα μας “ΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ” καθώς τελειώνει το βίντεο, προσθέτει καινούργιες έννοιες, λέξεις και νοήματα σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά όπου όλοι αυτοαποκαλούνται “Ειδικοί”.

Έτσι, επιλέξαμε να κλείσουμε το βίντεο με τη φράση “ΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ”, όχι μόνο για να πούμε κάτι καινούργιο, αλλά επειδή πιστεύουμε ότι πάντοτε το σωστό πρέπει να λέγεται, επειδή αυτό εισπράττουμε από τους πελάτες μας, επειδή έτσι νιώθουμε, επειδή έτσι είναι!

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε 8+1 σημεία που διαφοροποιούμαστε έναντι του ανταγωνισμού μας: 

 Εφαρμόζουμε ένα πλήρες Πρόγραμμα Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και δρα γενικότερα υπέρ της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

 Λειτουργούμε την κορυφαία Ακαδημία γνώσης στο Digital marketing με σύγχρονα και ποιοτικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επαγγελματικής κατάρτισης  για τους επαγγελματίες του αύριο.

 Διαθέτουμε την πληρέστερη Ελληνική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με εκλεκτή βιβλιογραφία για το Digital Marketing. Όλα τα E-book διατίθενται εντελώς δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο

 Προωθούμε, στηρίζουμε, χρηματοδοτούμε και αναδεικνύουμε τις καλές ιδέες, τη νεανική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία με το κορυφαίο μας πρόγραμμα Stirixis ιδεών by VNG Digital Group.

 Στηρίζουμε την απασχόληση, δημιουργώντας και παρέχοντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας.

 Καλύπτουμε όλες τις υπηρεσίες μας στο Digital marketing με εγγύηση αποτελέσματος και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Όλοι εμείς στη VNG Digital Group δεν εργαζόμαστε Online. Ζούμε Online!

 Μας αρέσει να μιλάμε για όλα εκτός από τα έργα μας και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Για αυτά μιλάτε μόνο εσείς οι πελάτες μας!

…μα πάνω απ’ όλα…

 Λειτουργούμε με μοναδικό ζητούμενο και στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Σας ευχαριστούμε που είστε με τους κορυφαίους!