7 τρόποι που σας αποσπούν την προσοχή από την επιχείρηση σας

Μην ξεχνάτε ποτέ πως αυτό που μετράει περισσότερο είναι η εργασία σας.

Ενώ είναι κάτι το αθώο στις περισσότερες περιπτώσεις, η τάση να αποσπάται η προσοχή σας από την επιχείρησή σας μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει σε κάποιες σοβαρές συνέπειες.

Σκεφτείτε αυτούς τους τρόπους με τους οποίους πιθανόν αποσπάται η προσοχή σας από την επιχείρησή σας:

1. Είστε συνεχώς απασχολημένοι επικοινωνώντας

Οι άνθρωποι σας χρειάζονται. Χρειάζονται τη γνώμη σας για τη δουλειά τους. Θέλουν να τους βοηθήσετε να πάρουν μια απόφαση. Χρειάζονται την τελική έγκρισή σας. Μερικές φορές, απλά θέλουν να λάβετε μέρος στη συζήτηση.

Μια από τις καλύτερες λύσεις για αυτό, μπορεί να σας εκπλήξει: Απλά απενεργοποιήστε όλες τις μορφές επικοινωνίας

2. Ξεχνάτε τους τελικούς στόχους σας

Όταν είστε απασχολημένοι με το τι συμβαίνει σε σας εδώ και τώρα, μπορεί να ξεχάσετε τους τελικούς στόχους της επιχείρησής σας. Είστε τόσο επικεντρωμένοι στο σήμερα που ξεχνάτε το αύριο.

3. Κοιτάτε πολύ μακριά στο μέλλον

Αντίθετα, μπορεί επίσης να είστε τόσο επικεντρωμένοι στους μακροπρόθεσμους στόχους σας που σας αποσπούν από το εδώ και τώρα.

7 τρόποι που συνήθως σας αποσπούν την προσοχή από την επιχείρηση σας

4. Είστε απασχολημένοι με το να “σβήνετε φωτιές”

Μια οποιαδήποτε ημέρα, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα server που χάλασε, με την καινούργια ιστοσελίδα σας εκτός λειτουργίας, μια κακή επικοινωνία με την ομάδα, μια προθεσμία που πέρασε, μια σοβαρή καταγγελία πελάτη ή οποιαδήποτε άλλη “φωτιά” που θα πρέπει να σβήσετε.

5. Αρνείστε να αναθέσετε σε άλλους το έργο σας

Οι επιχειρηματίες εξακολουθούν να επιβαρύνονται με μικρο-εργασίες, όπως η ολοκλήρωση μιας έρευνας, η εισαγωγή δεδομένων, η σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο σχεδιασμός διαφημιστικής εκστρατείας. Ωστόσο, η ανάληψη πάρα πολλών αρμοδιοτήτων μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τα καθήκοντα που μόνο ένας επιχειρηματίας μπορεί να ολοκληρώσει

6. Έχετε παγιδευτεί σε αναποτελεσματικές στρατηγικές

Θα μπορούσαν επίσης να αποσπούν την προσοχή σας στρατηγικές που είναι εντελώς αναποτελεσματικές. Αν είστε τόσο κολλημένοι στις παραδοσιακές στρατηγικές διαφήμισης, ίσως ακόμη και να μην συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν στρατηγικές υψηλότερου ROI (επιστροφή επί της επένδυσης). Καλό είναι να συμβουλευτείτε μια εταιρεία Digital marketing, ίσως σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι και μάλιστα εκ του ασφαλούς, αφού το online marketing έχει αποτελέσματα άμεσα και πλήρως μετρήσιμα.

7. Δεν βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας

Τα περισσότερα από τα στοιχεία σε αυτή τη λίστα αφορούσαν εξωτερικές πηγές που αποσπούν την προσοχή σας από την επιχείρησή σας, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η επιχείρησή σας μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας από ό, τι είναι σημαντικό στη ζωή.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.