Αν οι online πωλήσεις δεν είναι το δυνατό σας σημείο, έχουμε τη λύση. Κάποια από τα πιο σημαντικά της σημεία, θα σας τα δώσουμε σε αυτό το άρθρο. Λοιπόν, θέλετε να αυξήσετε τις διαδικτυακές σας πωλήσεις;

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας είναι κατά πόσο η σελίδα σας είναι βελτιστοποιημένη για e-commerce.

Εάν δεν είναι, υπάρχουν 7 πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα. Τα δοκιμάζουμε καθημερινά στην εταιρεία μας και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Εισπράττουμε την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας σταθερά και αυτό είναι ότι το καλύτερο.

Δημιουργήστε έναν στόχο για τις προσπάθειες ηλεκτρονικού εμπορίου

Διαλέξτε έναν στόχο και εστιάστε σε αυτόν. Για παράδειγμα να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών σας ή να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας.

Πληρώστε για τα σωστά πράγματα

Σαφώς υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και εργαλεία τα οποία είναι διαθέσιμα δωρεάν (WordPress, plug-ins). Όμως σίγουρα δεν αξίζει να δοκιμάσετε κάποια από αυτά. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε για σχεδιασμό γραφικών, για έναν project manager που ξέρει πώς να κάνει τα πράγματα να εξελίσσονται και μία εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων η οποία να καταλαβαίνει τον στόχο σας, να μπορεί να δουλέψει βάσει του προϋπολογισμού σας και να έχει καλή φήμη.

Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο

Έχετε δοκιμάσει την ιστοσελίδα σας από κάποιο smartphone τώρα τελευταία; Εάν έχετε χρόνο να πιείτε μία γουλιά από τον καφέ σας όσο φορτώνει τότε είναι πολύ αργή. Ξανακοιτάξτε την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε και βελτιώστε την ταχύτητα.

Οι online πωλήσεις χρειάζονται οπωσδήποτε full responsive κατασκευή

Λάβετε υπόψη σας αυτούς που αγοράζουν από κινητά. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να μπορεί να αλλάζει μέγεθος ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης. Σιγουρευτείτε ότι όλα τα κουμπιά μπορούν εύκολα να πατηθούν με το πέρασμα των δαχτύλων.

Κατευθύνετε τους πελάτες

Εάν πουλάτε, σιγουρευτείτε ότι κατευθύνετε τους επισκέπτες στην σελίδα σας. Με άλλα λόγια, οδηγήστε τους σε μέρη της σελίδας όπου μπορούν να αγοράσουν χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από άλλα πράγματα.

Οι online πωλήσεις αυξάνονται με δωρεάν μεταφορικά

Οι έρευνες δείχνουν ότι αυτό είναι το νούμερο ένα πράγμα που πείθει τους επισκέπτες να αγοράσουν. Σκεφτείτε την Amazon και τα Zappos. Όντως δουλεύει.

Επικεντρωθείτε στο SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης)

Επενδύστε σε περισσότερο περιεχόμενο και σε σωστό περιεχόμενο. Χρειάζεστε copywriter και content creator. Θα στοιχίσει παραπάνω σίγουρα, απλά αν θέλετε να ξεχωρίσετε πρέπει να το υποστείτε. Τέλος, επενδύστε πολύ σε μια φωτογράφιση που θα αναδείξει τα προϊόντα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει και στα αποτελέσματα αναζήτησης γιατί τα video και οι φωτογραφίες κατατάσσονται καλύτερα από το κείμενο στις μηχανές αναζήτησης.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.