Πως θα ξεκινήσετε άμεσα μια διαφημιστική καμπάνια digital marketing.

Εάν το brand σας έχει ήδη ξοδέψει πολύ χρόνο και χρήματα δημιουργώντας μία παραδοσιακή καμπάνια marketing, τότε είναι λογικό να είστε λίγο διστακτικοί να την αφήσετε στην άκρη και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, όπως το digital marketing το οποίο μπορεί να σας φαίνεται αρχικά λίγο περίπλοκο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το επιχειρείν έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια και οι μοντέρνοι πελάτες ζητάνε πολλά περισσότερα από τις επιχειρήσεις. Το ψηφιακό marketing έχει πλέον γίνει απαραίτητο εάν θέλετε η επιχείρησή σας να μπορέσει να επιβιώσει ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Πως θα ξεκινήσετε άμεσα μια διαφημιστική καμπάνια digital marketing

1. Το online marketing σας εξοικονομεί χρήματα. Το παραδοσιακό marketing απαιτεί πολλά χρήματα για εκτυπώσεις, και γνωρίζετε περισσότερο από τον καθένα πώς τα έξοδα μαζεύονται, ειδικά για πράγματα όπως οι κατάλογοι και τα ενημερωτικά φυλλάδια. Το παραδοσιακό marketing επίσης απαιτεί αρκετά μεγάλα ποσά για να στείλετε αυτά τα υλικά στα σπίτια των πελατών σας.

2. Το ψηφιακό marketing επιφέρει προβλέψιμα αποτελέσματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα και analytics για να μετρήσετε την αποδοτικότητα των προσπαθειών σας, κάτι το οποίο με την σειρά του θα σας βοηθήσει να καλυτερέψετε την καμπάνια σας και να σχεδιάσετε τι θα κάνετε στις μελλοντικές online διαφημιστικές καμπάνιες.

3. Οι ψηφιακές καμπάνιες απλώνονται παντού. Το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ενεργοί χρήστες του διαδικτύου και 29% είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ψηφιακή επανάσταση έχει αλλάξει δραστικά τον τρόπο που ζούμε. Πλέον είναι πολύ συνηθισμένο να αγοράζουμε φαγητό, αυτοκίνητο και υπηρεσίες online.

4. Το online marketing οδηγεί σε περισσότερες πωλήσεις και έσοδα. Το να επενδύσετε σε ψηφιακό marketing μπορεί να ενισχύσει τα έσοδα σας, ακόμα και να τα τριπλασιάσει, και να σας βοηθήσει να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

5. Μία διαδικτυακή καμπάνια θα σας κάνει να μπείτε στην αγορά των κινητών μέσων και του mobile marketing. Τα κινητά μέσα είναι πάρα πολύ δημοφιλή και πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν τα κινητά τους για να μπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κάνουν τα ψώνια τους και να κάνουν έρευνα για μελλοντικές αγορές. Υπάρχουν παγκόσμια 3.5 δισεκατομμύρια χρήστες κινητών και η καμπάνια σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε αυτή την τεράστια αγορά.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.