Σημαντικά εργαλεία για να πείτε μια σπουδαία ιστορία με εικόνες.

Οι φωτογραφίες και όχι οι λέξεις ήταν αυτές που χρησιμοποιήθηκαν πρώτα για να καταγράψουν την ιστορία των ανθρώπων. Σε μία και μόνο φωτογραφία αποτυπώνονται περισσότερες πληροφορίες από όσες θα μπορούσαν ποτέ να χωρέσουν σε ένα βιβλίο γεμάτο λέξεις επειδή οι φωτογραφίες επιτρέπουν στους ανθρώπους να γεμίσουν τα κενά της ιστορίας με την φαντασία τους.

Μία φωτογραφία που δείχνει μία οικογένεια να τρώει στην εξοχή μπορεί να έχει χιλιάδες ερμηνείες. Τι ημέρα είναι; Πήραν άδεια από την δουλειά; Έχει κάποιος γενέθλια; Γιορτάζουν κάτι;

Οι πιθανότητες είναι απεριόριστες και έχουν ως βάση την ιστορία κάθε ανθρώπου που βλέπει το πρωτότυπο περιεχόμενo σας. Εάν αρχίσουν μάλιστα οι άνθρωποι να συμπληρώνουν τις λεπτομέρειες αυτές, τότε γίνονται ενεργοί συμμετέχοντες στο περιεχόμενο σας και αυτό όπως για το marketing, έτσι και για το digital marketing είναι χρυσός.

Σημαντικά εργαλεία για να πείτε μια σπουδαία ιστορία με εικόνες

Pixabay

Το Pixabay έχει χιλιάδες φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και στυλ πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουν άλλες φωτογραφίες στην αγορά. Μπορείτε να τις κατεβάσετε σε πολλά μεγέθη, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

PicMonkey

Εάν έχετε δικές σας φωτογραφίες τις οποίες θέλετε να επεξεργαστείτε ή εάν θέλετε να επεξεργαστείτε κάποια κοινή εικόνα για να την κάνετε δική σας, θα χρειαστείτε κάποιο ανάλογο λογισμικό. Εάν η επεξεργασία που θέλετε να κάνετε δεν είναι υπερβολικά δύσκολη, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει το PicMonkey. Σας προσφέρει περίπου όλες τις δυνατότητες που θα βρίσκατε σε ένα λογισμικό επεξεργασίας, πολλά φίλτρα και το καλύτερο: είναι δωρεάν!

Canva

Το Canva κάνει την επεξεργασία εικόνων απίστευτα εύκολη. Σας προσφέρει πάρα πολλά πρότυπα τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε, όπως επίσης και σχέδια και γραμματοσειρές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Είναι επίσης σχεδιασμένο να σας καθοδηγεί βήμα βήμα στην όλη διαδικασία με πολύ απλές οδηγίες.

Stop Motion Studio

Οι εφαρμογές όπως το Stop Motion Studio είναι δωρεάν και σας βοηθούν να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε ένα ευχάριστο video. Εάν ψάχνετε έναν καινούργιο τρόπο να μοιραστείτε την ιστορία σας, τότε μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε αυτή την εφαρμογή. Άλλωστε η διαφήμιση βίντεο είναι από τις πιο αποδοτικές μορφές διαφήμισης και σαφώς πρέπει να την προτιμάτε.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.