Όλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι για ένα website να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της google. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουν και πολλοί είναι πως η τεχνική κατάσταση του site παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Τα περισσότερα site έχουν σοβαρά τεχνικά θέματα τα οποία μάλιστα, πολλές φορές, δεν μπορούν να επιλυθούν.

Το αποτέλεσμα για ένα τέτοιο website είναι να μην μπορέσει ποτέ να “φιλοξενηθεί” στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google. Είτε λόγω κατασκευής, είτε λόγω ελλείψεων, είτε σφαλμάτων, το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι το ίδιο. Χρειάζεται λοιπόν μια φροντίδα, με ειδικά εργαλεία του SEO.

SEO Audit report για πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων 

Η κατάσταση της ιστοσελίδας σας από τεχνικής άποψης είναι ουσιαστικής σημασίας για τη Google. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους επισκέπτες της. Αν η Google δεν καταφέρει να ανιχνεύσει σωστά την ιστοσελίδα, δεν θα σας δώσει ποτέ θέση στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων. Το ίδιο ισχύει και για το 90% των χρηστών. Αυτών που θα αποχωρήσουν πρόωρα αν το site δε φορτώσει στα 5 δευτερόλεπτα!

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει μια πλήρη τεχνική μελέτη της ιστοσελίδας σας η οποία θα ελεγχθεί αναλυτικά. Θα ελέγξουμε σχολαστικά τη δομή, τις περιγραφές, τους τίτλους, το περιεχόμενο, τα backlinks, τα πιθανά κακόβουλα links που θα πρέπει να απομακρυνθούν και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τεχνική δυσλειτουργία της σελίδας. Στο τέλος, θα λάβετε μια ολοκληρωμένη αναφορά με τα ευρήματα των ελέγχων. Ως επίσης και έναν αναλυτικό οδηγό για τη βήμα-βήμα επίλυση των προβλημάτων.

Η ιστοσελίδα σας μετά τις ενέργειες θα βρίσκεται σε άριστη τεχνική κατάσταση. Θα έχετε εξασφαλίσει στους χρήστες μια σαφώς καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση. Διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο. Τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.