Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να γνωρίζεις πως η διαφήμιση με video είναι η καλύτερη και αποδοτικότερη μορφή προώθησης επιχειρήσεων, υπηρεσιών & προϊόντων. Γι αυτό άλλωστε και οι διαφημίσεις στην τηλεόραση παραμένουν η Νο.1 επιλογή και πρόταση μιας διαφημιστικής εταιρείας προκειμένου να καθιερωθεί γρήγορα ένα brand στην αγορά και να γίνει γνωστό στους καταναλωτές. Ομοίως στην digital διαφήμιση, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών δικτύων και των Social media, μια video-διαφήμιση είναι η κορυφαία επιλογή.

Όμως το κόστος ενός τηλεοπτικού spot είναι απρόσιτο για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα για τις μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις κρίνεται απαγορευτικό. Γι αυτό μέχρι σήμερα, η video διαφήμιση, ως “ακριβό σπορ” επιλέγεται μόνο από μεγάλες εταιρείες που διαθέτουν αξιόλογο budget τόσο για την παραγωγή όσο και την περαιτέρω προώθηση ενός διαφημιστικού video.

Αυτή την ανάγκη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που μέχρι χθες δεν είχαν τη δυνατότητα να γυρίσουν ένα διαφημιστικό video λόγω κόστους, έρχεται να καλύψει σήμερα η εταιρεία DIGIFIRST ADVERTISING VIDEO CREATIONS, με μια νέα γενιά προκατασκευασμένων διαφημιστικών video.

Με κεντρικό μήνυμα “Κάνε το κοινό σου να γελάσει και θα σ’ αγαπήσει” η DIGIFIRST προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικά προκατασκευασμένα διαφημιστικά video που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαφημιστική προώθηση κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας, προϊόντων και υπηρεσιών.

Με ακριβές παραγωγές, επαγγελματικό casting, έξυπνο σενάριο και πολύ χιούμορ, τα video της DIGIFIRST είναι ιδανικά για να βοηθήσουν μια εταιρεία να κάνει το επόμενο βήμα και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό της, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει μια περιουσία, ενώ θα δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα στους καταναλωτές κάνοντας τους να συνδεθούν μαζί της με έξυπνο τρόπο.

Με μικρές αλλαγές, τα video της DIGIFIRST θα δείχνουν ότι γυρίστηκαν αποκλειστικά για το brand σας!

Πάρτε μια γεύση από προκατασκευασμένα διαφημιστικά video στο www.digifirst.gr και αν δεν έχετε την έμπνευση για το πως αυτά τα video μπορούν να αξιοποιηθούν στη δική σας περίπτωση, επικοινωνήστε με τη DIGIFIRST και ένας από τους Advertiser Expert της, θα εμπνευστεί για εσάς ένα μοναδικό video, που θα γίνει viral στα Social media και όχι μόνο!

Η DIGIFIRST είναι μια εταιρεία του Ομίλου Επιχειρήσεων VNG Digital Marketing Group.