Το VNG Digital Marketing Group, είναι ένας σύγχρονος και ταχέως αναπτυσσόμενος Όμιλος Επιχειρήσεων με σημαντική παρουσία σε όλον τον κόσμο. Στην Ελληνική αγορά το VNG Group παρέχει πλήθος υπηρεσιών ψηφιακής επικοινωνίας με σημαντικότερο χαρακτηριστικό την απόλυτη εξειδίκευση που παρέχουν οι εταιρείες του.

Έτσι, στο Group μας περιλαμβάνονται οι εταιρείες:

Η VNG είναι η μητρική εταιρεία του Ομίλου μας. Παρέχει πλήθος υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και τα έργα της χαρακτηρίζονται από καινοτομία, αισθητική και λειτουργικότητα.

Η DIGIFOX, το “αλεπουδάκι” μας, στελεχωμένο από μια ερευνητική ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Blagoevgrad, ειδικεύεται σε low budget έργα, κατασκευές ιστοσελίδων και παροχή υπηρεσιών digital marketing στην οικονομικότερη μορφή τους, που απευθύνονται σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που στερούνται υψηλού προϋπολογισμού, χωρίς όμως οι υπηρεσίες της DIGIFOX να στερούνται ποιότητα.

Η CLUBEAT, [τρεις λέξεις (CLUB-EAT-BEAT) σε μια μόνο λέξη] καλύπτει ολόκληρη την αγορά της εστίασης και παρέχει απόλυτα εξειδικευμένες υπηρεσίες ψηφιακής προώθησης σε επιχειρήσεις του κλάδου HO.RE.CA, (Cafe-Bar-Restaurant-Club-Events).

Η BEAUTY4EVER, παρέχει για πρώτη φορά απόλυτα εξειδικευμένες υπηρεσίες digital marketing για τον κλάδο της γυναικείας ομορφιάς, προϊόντα (καλλυντικά κλπ.) & υπηρεσίες (massage, spa κλπ.)

Η ALLYOURS, με εμπειρία χρόνων στο e-commerce, αναλαμβάνει αποκλειστικά την προώθηση e-shop για άμεσα αποτελέσματα.

Η VICTORY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες πολιτικού marketing, πολιτικής επικοινωνίας και digital image maker για εν ενεργεία ή υποψήφιους πολιτικούς όλων των βαθμίδων της πολιτικής ιεραρχίας.

Η BBO διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρία στη διαφημιστική αγορά και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες Branding & Design, Creative Strategy, Media Strategy, Communications Strategy, Media & Public Relations, CSR Strategy, Brand Marketing, Event Planning & Management, Packaging, Outdoor, Print, Radio Spots, TV Spots.

Η DIGIFIRST ADVERTISING VIDEO CREATIONS προσφέρει μια μεγάλη βιβλιοθήκη προκατασκευασμένων διαφημιστικών video με έξυπνα σενάρια & χιούμορ, που δίνουν τη δυνατότητα σε μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις να προωθήσουν τη δραστηριότητα τους με ακριβές επαγγελματικές παραγωγές video σε οικονομική τιμή.

Δείτε το video παρουσίασης του Ομίλου Επιχειρήσεων VNG Digital Marketing: