Πως θα αυξήσετε τους Instagram followers σας. Αυτό είναι το σημερινό θέμα που θα αναπτύξουμε στο άρθρο μας.

Αρχικά το Instagram δημιουργήθηκε για να χρησιμεύσει μόνο ως  μια απλή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες, να  λαμβάνουν φωτογραφίες, να βλέπουν και να επεξεργάζονται φωτογραφίες.

Το Instagram ξεκίνησε και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα μια εφαρμογή για το iPhone, αργότερα για το Android και τα Windows phone και στη συνέχεια για όλους τους υπολογιστές.  Η επιτυχία του ήταν τέτοια, που εξαγοράστηκε από το Facebook αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια και τώρα το Instagram είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της υπηρεσίας του Facebook.

Κύρια χαρακτηριστικά του Instagram

Οι χρήστες του Facebook μπορούν να έχουν πρόσβαση στη σελίδα σύνδεσης με το ίδιο όνομα χρήστη και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης

Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας όχι μόνο με τους φίλους σας Instagram, αλλά και σε όλα τα δημοφιλή Social Media

Μπορείτε να ρυθμίσετε το προφίλ σας στο Instagram ως δημόσιο ή ιδιωτικό

Χρησιμοποιεί hashtags ως λέξη-κλειδί για κάθε φωτογραφία

Τι χρειάζεστε τους Instagram Followers

Είναι γνωστό πως τα Social Media αποτελούν τον πόλο έλξης εκατομμυρίων καταναλωτών, οπότε για τις επιχειρήσεις είναι μονόδρομος το να έχουν μια επαγγελματική παρουσία σε αυτά για να αυξάνουν το πάρκο των πελατών τους και τις πωλήσεις τους. Έτσι το Instagram δε μπορεί να εξαιρεθεί από τα υπόλοιπα και μια επιχείρηση έχει πολλούς καλούς λόγους ώστε να κρατάει το λογαριασμό της ενημερωμένο και να καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να συνδεθεί με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Πως θα αυξήσετε τους Instagram followers σας

Τα παρακάτω απλά βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν προκειμένου να αυξήσετε το κοινό σας στο Instagram.

Δώστε ένα πρωτότυπο όνομα στο λογαριασμό σας

Επιλέγοντας ένα πρωτότυπο και “πιασάρικο” όνομα για το Instagram θα προσελκύσετε πολλούς ανθρώπους να σας ακολουθήσουν.

Δώστε σωστές πληροφορίες για σας

Το προφίλ σας στο Instagram πρέπει να είναι ενδιαφέρον και κοντά στην πραγματικότητα. Δεν είναι κακή ιδέα να αναφερθείτε στη ζωή σας και τη βιογραφία σας.

Ακολουθήστε για να σας ακολουθήσουν

Ξεκινήστε να ακολουθείτε όσους περισσότερους χρήστες μπορείτε. Το πιο πιθανό είναι να σας ακολουθήσουν τουλάχιστον οι μισοί.

Κάντε όμορφα σχόλια 

Οι ελκυστικές δημοσιεύσεις, οι όμορφες φωτογραφίες και τα βίντεο με ενδιαφέρον, είναι ένας καλός λόγος για να σας ακολουθήσουν άνθρωποι με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Πως θα αυξήσετε τους Instagram followers σας: Δημοσιεύστε όμορφες εικόνες

Πάντα να δημοσιεύσετε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες σας στο Instagram, ενώ να αποφεύγεται τα “χωρίς φαντασία” θέματα, όπως το φαγητό και το πρωινό σας, που πλέον αποτελούν υπερτιμημένη ιδέα. Προσπαθήστε να δημοσιεύετε κάτι μοναδικό και φρέσκο.

Χρησιμοποιήστε σωστά hashtags

Το να χρησιμοποιείτε διάσημα hashtag προκειμένου να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο, δεν είναι και τόσο καλή ιδέα, μάλιστα μπορεί να έχουν και τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε. Να χρησιμοποιείτε μόνο σχετικά hashtag στις φωτογραφίες και τα βίντεο σας, εάν θέλετε περισσότερους followers στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

Μην “κρύβεστε”

Αν θέλετε να αυξήσετε το κοινό σας, κάντε το προφίλ σας δημόσιο. Οι περιορισμοί και τα ιδιωτικά προφίλ δεν βοηθούν αυτή την κατεύθυνση.

Πως θα αυξήσετε τους Instagram followers σας; Μην ξεχνάτε τους φίλους σας

Προσκαλέστε όλους τους φίλους σας από όλα τα κοινωνικά δίκτυα και τις επαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία “πρόσκλησης” του Instagram.

Πως θα αυξήσετε τους Instagram followers σας: “Οι κοινοποιήσεις είναι η δύναμη”

Κάθε φορά που θα ανεβάσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο Instagram, κοινοποιήστε τα σε όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα συμπεριλαμβανομένων όπως Facebook, Tumblr, Google Plus, Twitter, κ.λπ.

Αγοράστε Instagram followers

Αν όλες οι παραπάνω συμβουλές σας ακούγονται κουραστικές, μην απογοητεύεστε. Ευτυχώς, υπάρχει μια εναλλακτική λύση. Η εγγυημένη υπηρεσία μας για αύξηση κοινού στο Instagram. Σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα μεγάλο κοινό followers. Έτσι, θα “ζωντανέψει” το λογαριασμό σας και θα τον κάνει δημοφιλή με ότι αυτό συνεπάγεται.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.