Πώς να βελτιώσετε το SEO σας.

Το 90% του συνόλου των δεδομένων στον κόσμο έχει δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Αντιμέτωπες με αυτή την τεράστια, συνεχώς αυξανόμενη ποσότητα δεδομένων, που απειλούνται από τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, οι μηχανές αναζήτησης έπρεπε να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν.

Βρήκαν έναν καλύτερο τρόπο προσδιορισμού της ποιότητας και του σχετικού περιεχομένου που απευθύνεται πραγματικά στις ανάγκες των χρηστών.

Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να βελτιώσουν το SEO ώστε να συμμορφωθούν με τους μυστικούς αλγορίθμους που συνεχώς αναθεωρούνται από τις μηχανές αναζήτησης;

Βελτιώστε το SEO χωρίς να κάνετε SEO

Σωστά! Το παλιό SEO είναι νεκρό. Οι στρατηγικές backlinks όχι μόνο είναι αναποτελεσματικές αν δεν γίνονται από επαγγελματίες του χώρου με υψηλή τεχνογνωσία, αλλά έχουν “καταδικαστεί” κιόλας από τις μηχανές αναζήτησης. Τα πράγματα πλέον είναι πιο απλά από ποτέ: Η τοποθέτηση Backlinks από σοβαρούς επαγγελματίες και γνώστες του χώρου είναι χρυσός. Η τοποθέτηση backlinks από οποιονδήποτε άλλον είναι κάρβουνο.

Όπως λέει ο Neil Patel, “δεν μπορείτε απλά να ανεβάσετε μια άσχημη ιστοσελίδα, να της προσθέσετε μέτριο περιεχόμενο, μερικούς συνδέσμους και να περιμένετε να ταξινομηθεί υψηλά“.

Πώς να βελτιώσετε το SEO σας

Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί το SEO σήμερα είναι να κατανοήσετε το νέο SEO: Content marketing (μάρκετινγκ περιεχομένου).

Μην κάνετε SEO Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης  όπως αυτό σήμαινε όταν το ακρωνύμιο εφευρέθηκε.

Δημιουργήστε περιεχόμενο. Περιεχόμενο για το οποίο το κοινό θα νοιάζεται. Περιεχόμενο που τους προσφέρει προστιθέμενη αξία. Αυτό είναι το πώς οι μηχανές αναζήτησης τροφοδοτούν την πρώτη τους σελίδα.

Η Επιμέλεια Περιεχομένου μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το SEO, και πολλά άλλα!

Επειδή πρέπει να δημοσιεύσετε καλό περιεχόμενο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα δημιουργήσετε όλα αυτά. Όπως το θέτει ο Jason Miller, ο Senior Content Marketing Manager του LinkedIn, “Η επιμέλεια περιεχομένου όχι μόνο ανακουφίζει από την πίεση του να πρέπει να αφιερώσεις πολύτιμο χρόνο για τη δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου, αλλά προσθέτει επίσης αξιοπιστία και επικυρώσεις τρίτων για τις προσπάθειές σας”.

Αν ποτέ θέλετε να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα κάθε μηχανής αναζήτησης, θα πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής αξίας σε τακτική βάση. Σε αυτή την κατεύθυνση, η υπηρεσία μας ®Blog Post κρίνεται ως μο-να-δι-κή. Δοκιμάστε τη.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.