Ο ορισμός του SEO σε λιγότερες από 100 λέξεις.

Ο ορισμός του SEO (Search Engine Optimization) που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα δεν είναι το ίδιο SEO που γνωρίζαμε και αγαπούσαμε (ή μισούσαμε) πριν από 10 χρόνια. Και για αυτό το λόγο το SEO είναι κάτι που οι έμποροι θα πρέπει να συνεχίσουν να ορίζουν και να επαναπροσδιορίζουν. Ακολουθεί ένας σύντομος ορισμός με λιγότερες από 100 λέξεις:

Ο ορισμός του SEO: Τι είναι το SEO;

Το SEO σημαίνει βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization) – αυτό ίσως είναι το μόνο που έχει παραμείνει το ίδιο, αφού ο ορισμός του SEO, σχεδόν άλλαξε. Αναφέρεται σε τεχνικές που βοηθούν την ιστοσελίδα σας να κατατάσσεται υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERP). Αυτό καθιστά την ιστοσελίδα σας πιο ορατό σε ανθρώπους που αναζητούν λύσεις που μπορεί να προσφέρει η μάρκα, το προϊόν ή η υπηρεσία σας μέσω των μηχανών αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo!, και το Bing.

Αυτό που δεν έμεινε το ίδιο είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε τις βαθμολογίες μας. Αυτό έχει να κάνει με τους αλγορίθμους αναζήτησης που οι εταιρείες αυτές αλλάζουν διαρκώς.

Ο ορισμός του SEO σε λιγότερες από 100 λέξεις

Ακολουθούν ορισμένες άλλες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την κρίσιμη πρακτική σήμερα.

Πώς λειτουργεί το SEO;

Το SEO λειτουργεί βελτιστοποιώντας τις σελίδες μιας ιστοσελίδας, διεξάγοντας έρευνα λέξεων-κλειδιών και κερδίζοντας εισερχόμενους συνδέσμους. Μπορείτε γενικά να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών SEO σας μόλις η ιστοσελίδα ανιχνευθεί και ευρετηριαστεί από μια μηχανή αναζήτησης.

Ο ορισμός του SEO: Τι είναι μια οργανική αναζήτηση;

Η οργανική αναζήτηση αναφέρεται σε κάποιον που πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω μιας μηχανής αναζήτησης κάνοντας κλικ σε ένα μη πληρωμένο αποτέλεσμα. Η οργανική αναζήτηση είναι ένα κανάλι μάρκετινγκ αναζήτησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος του inbound μάρκετινγκ για την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας.

Τι είναι μια στρατηγική SEO;

Ο νέος ορισμός SEO χρειάζεται την κατάλληλη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ SEO. Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να αποκτήσετε περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας μέσω των μηχανών αναζήτησης. Το επιτυχημένο SEO περιλαμβάνει στρατηγικές εντός σελίδας, οι οποίες χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά με βάση την πρόθεση. Καθώς και στρατηγικές εκτός σελίδας, οι οποίες κερδίζουν εισερχόμενους συνδέσμους από άλλα websites.

Ο ορισμός του SEO: Τι είναι η οργανική κυκλοφορία;

Η οργανική κίνηση είναι απλήρωτη επισκεψιμότητα που προέρχεται από μηχανές αναζήτησης όπως το Google ή το Bing. Το αμειβόμενο μάρκετινγκ αναζήτησης δεν αυξάνει τους αριθμούς οργανικής επισκεψιμότητας, αλλά μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το website σας χρησιμοποιώντας λογισμικό εισερχόμενου μάρκετινγκ για να κερδίσετε περισσότερους επισκέπτες.

Η σημασία του SEO

Το SEO είναι σημαντικό επειδή βοηθά τους ανθρώπους να βρουν πληροφορίες και να ανακαλύψουν σελίδες στον παγκόσμιο ιστό. Το SEO είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις επιχειρήσεις. Καθώς εξασφαλίζει ότι απαντούν στις σημαντικότερες ερωτήσεις του κοινού στις μηχανές αναζήτησης, ενώ οδηγούν την κυκλοφορία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε την κατάλληλη στρατηγική SEO για το brand σας.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.