Μετά από 2,5 περίπου χρόνια το μεγάλο project για το αεροδρόμιο “Ελ Βίγια” της Βενεζουέλας ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τελευταίο στάδιο την εκπαίδευση των χρηστών στο ειδικό λογισμικό και τις εφαρμογές.

Ήταν αναμφίβολα ένα project πρόκληση για τη VNG, αφού είχε να διαχειριστεί ένα πολυσύνθετο περιβάλλον και συνδυασμούς software & hardware σε τεχνολογίες που δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλες τις αντιξοότητες, η ομάδα εργασίας των έξι ατόμων της VNG Digital Group ολοκλήρωσε επιτυχώς το έργο της.

Κατά την εργασία μας στη Βενεζουέλα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια νέα κουλτούρα, ένα νέο λαό, νέες για εμάς εικόνες και ένα διαφορετικό τρόπο ζωής που δεν απέχει πολύ από τις πρώτες σκέψεις που θα κάνει κάποιος αν ερωτηθεί τι σκέφτεται όταν ακούσει τη λέξη “ρυθμοί λάτιν”.  Με μια φράση θα μπορούσαμε να πούμε πως στη Βενεζουέλα τα πάντα λειτουργούν και εμπνέονται από την αύρα της Καραϊβικής!

Σε αυτά τα 2,5 χρόνια περάσαμε υπέροχα και κάναμε πολλές γνωριμίες και νέους φίλους που μας μύησαν γρήγορα στον τοπικό τρόπο ζωής και σκέψης. Έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις!

Ένας νέος καλλιτέχνης ο Joe Melendez, έβαλε ενέργεια από την Καραϊβική γράφοντας ένα τραγούδι, μουσική και στίχους, για την εταιρεία μας, ένα δώρο που αντίστοιχο δεν μας έχουν ξανακάνει και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα!

Ακούστε το κομμάτι:

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού που έγραψε ο Joe για τη VNG