Η εικόνα από το dlvr.it αναφέρεται στα εβδομαδιαία στατιστικά του account της VNGroup Digital Marketing, όπου σε διάστημα μιας εβδομάδας (06/08/2017-13/08/2017), από 2,2 εκατομμύρια χρήστες Social Media που ακολουθούν τις σελίδες & τα accounts μας , έγιναν 124.100 clicks σε σύνολο 193 δημοσιεύσεων. Τα συγκεκριμένα στατιστικά πραγματικά είναι κάτι μοναδικό τουλάχιστον για την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή πραγματικότητα στο Digital Marketing, αφού οι εταιρείες του χώρου δεν συνηθίζεται να διατηρούν άλλες σελίδες και λογαριασμούς πέραν της εταιρικής τους σελίδας.

 

Άλλη μια πρωτιά για την VNGroup Digital Marketing. Άλλη μια μοναδικότητα για την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά, κυριολεκτικά χωρίς ανταγωνισμό.

Ένα ιδιόκτητο δίκτυο fan pages και accounts στα Social Media με Ελληνικό κοινό που ξεπερνά τα 2.200.000 χρήστες! 

Με έργα και όχι με λόγια, η VNGroup Digital Marketing επικοινωνεί, αλληλεπιδρά  και λέει “καλημέρα” σε περισσότερα από δύο (2) εκατομμύρια έλληνες καταναλωτές, δηλαδή πάνω από το 50% των Ελλήνων χρηστών Social Media κάθε ημέρα!

Με το ιδιόκτητο δίκτυο σελίδων και λογαριασμών στα Social media η VNGroup καταφέρνει να εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη προβολή για τους πελάτες της στο μεγαλύτερο κοινό, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Δεκάδες σελίδες, εκατοντάδες χιλιάδες ως και εκατομμύρια χρήστες των Social media μαθαίνουν με ένα κλικ για τις υπηρεσίες σας και τα προϊόντα σας! 

Είτε σας ενδιαφέρει η αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας, είτε η αύξηση των πωλήσεων και οι μετατροπές, οι κορυφαίες υπηρεσίες της VNGroup στο Social media  marketing είναι ότι το καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για την αποτελεσματική προώθησης της δραστηριότητας σας.

Τι λέτε, υπάρχει κάτι καλύτερο, οικονομικότερο και πιο αποτελεσματικό στην online διαφήμιση και στο Social media Marketing;

Μια δοκιμή θα σας πείσει…

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.