Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για backlinks. Μια από τις βασικές παραμέτρους που χρειάζεται το SEO προκειμένου να λειτουργήσει. Με ένα ελεγχόμενο κόστος θα δώσετε στην ιστοσελίδα σας τις γερές βάσεις που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει στην αγορά σας. Στο τέλος της επένδυσης, μια θέση στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google θα είναι για το δικό σας brand!

Η σημασία των backlinks στο SEO ενός website

Οι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν τη Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης για να βρουν τις πληροφορίες που ψάχνουν. Χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά για τα ερωτήματα τους. Σκεφτείτε πόσο θα βοηθήσει τη δουλειά σας. Πόσο καλό θα είναι για τη δουλειά σας αν το site σας κάθε φορά εμφανίζεται ψηλά στις σελίδες αποτελεσμάτων.  Η ιστοσελίδα σας θα λαμβάνει όλο και περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα. Σταδιακά θα αποδεσμευτείτε από την πληρωμένη διαφήμιση, ενώ θα αυξήσετε τους πελάτες και τις πωλήσεις σας.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες  για την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα της Google, είναι οι αναφορές. Οι ενεργοί σύνδεσμοι (backlinks) από ιστοσελίδες με ποιοτικό περιεχόμενο, υψηλή βαθμολογία από τη Google (Page rank) και υψηλή κατάταξη στο Dmoz. Έτσι, μια ιστοσελίδα που έχει περισσότερες και καλύτερες αναφορές από τους ανταγωνιστές της, θα κατατάσσεται σε υψηλότερη θέση.

 

Οι αναφορές σε ποιοτικές σελίδες είναι το “κλειδί”

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει την ανάπτυξη και την παροχή ενός μεγάλου δικτύου αναφορών & συνδέσεων σε ποιοτικές ιστοσελίδες & blogs, όπως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πακέτο μας περιλαμβάνει δεκάδες συνδέσεις με υψηλού Page rank ιστότοπους που θα προσδώσουν στο site σας κύρος και υπεραξία.

Ότι το καλύτερο δηλαδή, για την ποιοτική ανάδειξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης!

Λαμβάνοντας ποιοτικά backlinks θα βλέπετε την οργανική επισκεψιμότητα στο site σας σταθερά να ανεβαίνει. Ενώ, κλιμακώνεται ανάλογα την αγορά σας, το επίπεδο του ανταγωνισμού σας και τους στόχους της επιχείρησης σας.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση. Διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο. Τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.