Πάνω που το βλέμμα σου αρχίζει να κουράζεται και όλες οι ιστοσελίδες όχι μόνο μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά σου φαίνονται εντελώς ίδιες (όχι ότι δεν είναι), πάνω που ο κλάδος των web designer φαίνεται να έχει τερματίσει πριν ακόμα ξεκινήσει -αφού η έμπνευση και το κάτι νέο είναι είδος σε εξαφάνισηπέφτει το μάτι σου σε κάτι αντικειμενικά όμορφο και ξαναβάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι, αποχαιρετάμε το 2016 -πανηγυρικά- με το ωραιότερο έργο -αν όχι γενικά, τουλάχιστον που είδαμε αυτή τη χρονιά, το beautifulmedicine.com για την εταιρεία Novartis. Ένα μο-να-δι-κό microsite που πέραν του λόγου ύπαρξης του και της ανάδειξης του περιεχομένου του, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν για μια εντυπωσιακή σχεδίαση ιστοσελίδας και θέτει ψηλά τον πήχη στο web design ανεβάζοντας κατά πολύ τα standard. 

Αρκεί να βλέπεις τα πράγματα με μια καλλιτεχνική ματιά και όλα αλλάζουν και όλα γίνονται.

Έτσι η Novartis στο beautifulmedicine.com, με καλλιτεχνικό τρόπο μας καλεί να ανακαλύψουμε και να εκτιμήσουμε από την αρχή την πολυπλοκότητα της φύσης και να βιώσουμε μια μοναδική & συναρπαστική online διαδραστική εμπειρία όπου τα βίντεο, οι εικόνες και τα κείμενα αλληλεπιδρούν με τον χρήστη με έναν ανεπανάληπτο τρόπο.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το ταξίδι μας μέσα από την εξέλιξη των φαρμακευτικών επιστημών θα μας οδηγήσει στους στενούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στην φύση και την ιατρική, ενώ η φύση θα μας αποκαλύψει τα πολύτιμα “μυστήρια” της που τόσο μας ωφελούν.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.