Αγαπητοί αναγνώστες αυτού του blog, συνεργάτες, φίλοι & πελάτες,

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά 2017 με όνειρα, φιλοδοξίες, νέους στόχους και με πολλές ευχές για υγεία, ευημερία και επιτυχία σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Το 2016 ήταν για τη VNGroup Ελλάδος μια χρονιά σταθμός με πολλές επιτυχίες, καινοτομίες & εξαιρετικά έργα. Η Ελληνική ομάδα απέσπασε 16 βραβεύσεις από την μητρική εταιρεία σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο για το επίπεδο υπηρεσιών, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα σε διαφημιστικές καμπάνιες και το υψηλότερο ποσοστό στις έρευνες για την ικανοποίηση του πελάτη. 

Επιπλέον, το 2016:

✔ Ξεκίνησε να λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία η Ακαδημία Γνώσης – VNGroup ACADEMY, ένα σύγχρονο & ποιοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να δημιουργήσει ένα φυτώριο νέων δυναμικών επαγγελματιών.

✔ Δημιουργήθηκε η πρώτη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με εκλεκτή βιβλιογραφία και αναλυτικούς οδηγούς για το Digital Marketing και τα βιβλία του πρώτου κύκλου, θα κυκλοφορήσουν εντός του νέου έτους.

✔ Στηρίξαμε τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και υποστηρίξαμε τις δράσεις για το περιβάλλον, μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της VNGroup.

 Δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα Stirixis Ιδεών που έχει στόχο την ανάδειξη νέων επιχειρηματιών & επιχειρήσεων και δίνει ώθηση στην Ελληνική οικονομία.

 Επίσης, ως όμιλος VNGroup Ιnternational στηρίξαμε την απασχόληση δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Ελπίζουμε τη νέα χρονιά να συνεχίσουμε τις διακρίσεις και τις επιτυχίες, μα πάνω απ’ όλα να συνεχίσουμε να σας κάνουμε χαρούμενους!

Να θυμάστε πως δεν εργαζόμαστε Online. Ζούμε Online!

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Η ομάδα της VNGroup Ελλάδος