Πως θα κάνετε τον λογαριασμό σας στο Instagram να απογειωθεί. Σε αυτό το ερώτημα θα απαντήσουμε σήμερα.

Το ξέρατε ότι το Instagram έχει περισσότερους από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες;

Όχι μόνο λοιπόν πρέπει να έχετε εταιρική παρουσία σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά είναι επιβεβλημένο πια η παρουσία σας αυτή να αναπτυχθεί ώστε να εκμεταλλευτείτε την τεράστια δυναμική της συγκεκριμένης πλατφόρμας των social media.

Πως θα κάνετε τον λογαριασμό σας στο Instagram να απογειωθεί

3 είναι οι ενέργειες που θα σας δώσουν αυτή τη δυνατότητα:

1.  Κάνετε 1 έως 3 Posts την ημέρα.

Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε αποτελέσματα στο Instagram είναι να έχετε ενεργή παρουσία. Αλλά πόσες φορές το μήνα πρέπει να ποστάρετε για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα; Οι λογαριασμοί στο Instagram με τους περισσότερους followers, ποστάρουν 95 φορές το μήνα, 3 φορές περίπου την ημέρα.
Και με ένα ποστ την ημέρα αλλά κάθε μέρα είναι σίγουρο ότι θα δείτε τη διαφορά.

2. Μελετήστε και κατανοήστε τον αλγόριθμο του Instagram.

Το κλειδί για να προσελκύσετε το ακροατήριο που θέλετε είναι ένα.
Να φτιάχνετε post περιεχομένου υψηλής ποιότητας  ώστε να ασχοληθεί με αυτό το κοινό που σας ενδιαφέρει.  Εκτός από την παρουσίαση της επιχείρησής σας και των υπηρεσιών που προσφέρετε μπορείτε να δημιουργήσετε posts με:
Behind-the-scenes φωτογραφίες
Re-grams
Βίντεο posts
Διαγωνισμούς
Posts για εκδηλώσεις της επιχείρησης
Αστείες/εμπνευσμένες ιστορίες πελατών

3. Σκεφτείτε προσεκτικά τις λεζάντες.

Αφού ξέρουμε τώρα ότι το άλφα και το ωμέγα για να έχουμε αποτέλεσμα είναι το υψηλής ποιότητας περιεχομένου post, ας επικεντρωθούμε στις λεζάντες.
Όταν βιάζεσαι να ποστάρεις η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία συνήθως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Και όμως η σωστή χρήση της μπορεί πραγματικά να απογειώσει το post σας!

Και μην ξεχνάτε, οι συμβουλές που σας δίνουμε δεν είναι για να έχετε αποτελέσματα μέσα σε μια νύχτα! Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και μαγικές λύσεις. Αλλά στόχευση και επίτευξη του στόχου μέσα από επαγγελματική δουλειά.

Αν δεν μπορείτε ή δεν έχετε το χρόνο ή πιστεύετε ότι έκαστος στο είδος του, εμπιστευτείτε μας!
Η εγγυημένη υπηρεσία μας για αύξηση κοινού στο Instagram, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα μεγάλο κοινό followers που θα «ζωντανέψει» το λογαριασμό σας και θα τον κάνει δημοφιλή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αλλά και η ομάδα των Digital expert μας, είναι έτοιμη να αναλάβει να κάνει πράξη τα όσα διαβάσατε, αρκεί να την εμπιστευτείτε!

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.