2 λόγοι για να αναθέσετε το SEO του website σας σε ένα αξιόπιστο Digital agency.

Το ‘χουμε πει. Χωρίς SEO δεν γίνεται να πας καλά. Δεν γίνεται να πάει καλά καμιά Online δραστηριότητα. Χωρίς SEO δεν θα είσαι εκεί όταν οι χρήστες ψάχνουν  ένα προϊόν, μια υπηρεσία, μια εταιρεία σαν τη δική σου. Κι αν λείπεις τότε ο πελάτης θα προτιμήσει αυτόν που θα είναι εκεί. Απλά πράγματα. Κι αν αυτό που σε φρενάρει είναι τα λεφτά που σκέφτεσαι πως θα ξοδέψεις για το SEO, θα σου πρότεινα καλύτερα να σκεφτείς τα λεφτά που σίγουρα χάνεις αν δεν κάνεις SEO…

Σε αυτό το άρθρο θα σου δώσουμε 2 καλούς λόγους για να αναθέσεις το SEO της ιστοσελίδας σου σε ένα Digital Agency. 

1. Πολύ μεγάλο project για να το κάνετε μόνοι σας, πολύ μικρό project για να δημιουργήσετε μια δική σας ομάδα που να ασχολείται με αυτό

Το πιο συνηθισμένο κίνητρο για την αναζήτηση μιας ποιοτικής επιχείρησης SEO είναι η εταιρεία να έχει φτάσει σε αυτό το “γλυκό” σημείο μεταξύ του να νομίζει πως είναι σε θέση να χειριστεί μόνη της το digital marketing (με το τμήμα marketing που ήδη έχει) και να είναι σε θέση να οργανώσει μια ολόκληρη εσωτερική ομάδα.

2 λόγοι για να αναθέσετε το SEO του website σας σε ένα αξιόπιστο Digital agency

Με άλλα λόγια, έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο όπου υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να κάνετε. Αλλά δεν είστε ακριβώς σε εκείνο το σημείο όπου μπορείτε να αντέξετε οικονομικά έναν έμπειρο διαχειριστή SEO. Καθώς και τα άλλα απαραίτητα μέλη μιας online ομάδας marketing (αρθρογράφους, συγγραφείς, τεχνικούς, ειδικούς αναζήτησης, ειδικούς SEO κλπ).

Ενώ είναι δυνατό να κάνετε αρκετά πράγματα για το SEO από μόνος σας, καθώς οι ανάγκες μεγαλώνουν, θα διαπιστώσετε πως τα αρκετά είναι πολύ λίγα μπροστά σε όσα απαιτούνται προκειμένου το SEO σας να είναι σε υψηλά επίπεδα. Ακόμα κι αν έχετε μερικούς εσωτερικούς συνεργάτες που προσπαθούν μαζί σας, μπορεί να μην έχουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να διαχειριστούν τις εξειδικευμένες εργασίες που απαιτούνται για να συνεχίσετε να αναπτύσσεστε.

Αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε με μια εταιρεία SEO και να φέρετε κάποια επιπλέον βοήθεια. Ακόμα κι αν απλά ψάχνετε να καλύψετε συγκεκριμένες ανάγκες, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να καλύψετε πολύ περισσότερες. Ανάγκες, οι οποίες μπορεί και να επηρεάζουν τη λειτουργία της επιχείρησης.

2. Έχετε εξαντλήσει όλη τη φαντασία σας και κάνατε ότι μπορούσατε στα Social Media

Πολλές νέες εταιρείες αρχίζουν να αναπτύσσουν το online κοινό τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, όταν οι αριθμοί αυτοί σταματήσουν να ανεβαίνουν επειδή ίσως έχουν φτάσει σε κάποιο όριο, τι σας έχει απομείνει;

Τα κοινωνικά μέσα είναι ένα εγγενές μέρος των online εμπειριών μας. Και εκεί μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαχείριση της σελίδας της εταιρείας σας δωρεάν. Το θέμα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες επιχειρήσεις και είναι πολύ συνηθισμένο να αντιμετωπίσετε, είναι ότι οι fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ πιθανόν να μην είναι καν το σωστό κοινό που αναζητάτε. Και να μην έχουν καμιά σχέση με το κοινό-στόχο που σας ενδιαφέρει.

Μπορεί να σας παρακολουθούν για τις πληροφορίες, το design σας, τα βίντεο και τις προσεγμένες φωτογραφίες σας. Αλλά τελικά να μην ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα προϊόντα σας. Γι αυτό το λόγο, το Social media marketing είναι καλό να γίνεται από μια αξιόπιστη εταιρεία του χώρου που έχει τη γνώση να δημιουργεί κοινό με 100% κριτήρια στόχευσης. Μια εταιρεία με εμπειρία ψάχνει, βρίσκει και σας τροφοδοτεί ακριβώς με το κοινό που αναζητάτε και χρειάζεστε.

2 λόγοι για να αναθέσετε το SEO του website σας σε ένα αξιόπιστο Digital agency

Υπάρχει επίσης ένα κοινό πρόβλημα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλές εταιρείες μπερδεύουν τον αριθμό των ακολούθων ή των likes που παίρνουν ως δείκτη για τις πωλήσεις τους. Αυτοί οι αριθμοί δεν μεταφράζονται πάντοτε άμεσα σε υψηλότερες πωλήσεις και στην ανάπτυξη της εταιρείας και της δραστηριότητας.

Σίγουρα η δημοφιλία και η ευρεία αποδοχή στα Social media είναι ένα καλό θεμέλιο για την οικοδόμηση ενός δυνατού brand που απευθύνεται στο κοινό που το ενδιαφέρει και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τι άλλο μπορείτε να κάνετε. Οι ακόλουθοι του Facebook, του Twitter και των άλλων κοινωνικών σας δικτύων μπορούν να σας βοηθήσουν καθώς προχωράτε περισσότερο στο SEO. Η εταιρεία ή η επωνυμία σας θα πρέπει να είναι σε θέση να αξιοποιήσει το έργο που έχετε ήδη κάνει. Για να πάρετε κάποια άμεσα οφέλη από τις μηχανές αναζήτησης.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.