3 υπέροχες προτάσεις διαφημιστικών video για e-shop.

Το ‘χουμε ξαναπεί. Η διαφήμιση με video είναι η πιο έξυπνη και η πιο αποδοτική μορφή διαφήμισης. Με μια στοχευμένη διαφημιστική προώθηση στα social media, ένα video μπορεί να αποφέρει πολλαπλάσια αποτελέσματα από μια φωτογραφία.

Στο website της εταιρείας DIGIFIRST η οποία προσφέρει προκατασκευασμένα διαφημιστικά video με χιούμορ και φαντασία, εντοπίσαμε κάποιες έξυπνες προτάσεις video που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαφημιστικά για ηλεκτρονικά καταστήματα κάθε κατηγορίας.

Αλλάζοντας τα μηνύματα και τα σλόγκαν, τα προκατασκευασμένα διαφημιστικά video της εταιρείας DIGIFIRST αποκτούν custom χαρακτήρα και δίνουν την εντύπωση ότι γυρίστηκαν ειδικά για την εταιρεία σας. Αν πάλι δεν έχετε έμπνευση για το πως αυτά τα video μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη δική σας εταιρεία, επικοινωνήστε με την DIGIFIRST και ένας advertiser expert θα σας βοηθήσει για να αποκτήσετε γρήγορα ένα μοναδικό διαφημιστικό video.

Το πιο σημαντικό, είναι πως πλέον οι ποιοτικές video παραγωγές πλέον δεν κοστίζουν ακριβά. Χάρη στη νέα γενιά των προκατασκευασμένων διαφημιστικών video.

3 υπέροχες προτάσεις διαφημιστικών video για e-shop

Δείτε παρακάτω τα video που επιλέξαμε. Και επισκεφτείτε το www.digifirst.gr. Για να πάρετε κι άλλες ιδέες για μια έξυπνη & αποτελεσματική διαφημιστική προώθηση της δραστηριότητας σας.

Πληροφορίες για αυτό το video θα βρείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το video θα βρείτε εδώ

Πληροφορίες για αυτό το video θα βρείτε εδώ

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.