Ένα και μόνο βίντεο σποτ είναι αρκετό για να προσελκύετε νέους πελάτες!

Έχετε λογιστικό και φοροτεχνικό γραφείο και θέλετε μέσω της ιστοσελίδας σας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να το κάνετε πιο γνωστό;

Η Digifirst ξέρει τον τρόπο!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που τα λογιστικά γραφεία αρχίζουν να έχουν τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας, αφού ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ιδιώτες.

Διαθέτετε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για την οργάνωση και την ολοκληρωμένη υποστήριξη των λογιστηρίων κάθε µορφής επιχείρησης. Έχετε το κατάλληλο προσωπικό ΄ώστε να μπορείτε να παράγετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Παρακολουθείτε καθημερινά τις αλλαγές στον κλάδο. Ξέρετε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών σας, προσαρμόζεστε στις ανάγκες τους, και δίνετε λύσεις σε ό,τι προκύπτει.

Σας λείπει όμως κάτι. Παρόλο που διαθέτετε μια αξιόλογη ιστοσελίδα με σημαντικό περιεχόμενο δεν μπορείτε να προσελκύσετε νέους επισκέπτες που θα σας φέρουν νέους πελάτες.  Υπάρχει λύση! Ένα διαφημιστικό βίντεο, μπορεί να περάσει το μήνυμα που θέλετε και να αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας!

Προκατασκευασμένα διαφημιστικά video, που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εταιρείας σας!

Θα τα βρείτε στο www.digifirst.gr.

Πλοηγηθείτε στη βιβλιοθήκη με τα διαθέσιμα προκατασκευασμένα video.

Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και κάντε το επόμενο βήμα στην προώθηση της επιχείρησης σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Αν πάλι δεν έχετε τη φαντασία για το πως αυτά τα video μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σου ανάγκες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας από τους advertiser expert μας, θα βρει για εσάς το μήνυμα που χρειάζεται για να γράψει το brand σας τη δική του online ιστορία.

Δείτε ένα από τα βίντεο που θα ήταν το ιδανικό για να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο την εταιρεία σας!