Τι είναι η στρατηγική VNG;

Δεν γνωρίζετε τι είναι η στρατηγική VNG στο Digital marketing; Λογικό είναι.Αν είχατε αυτή τη γνώση, είναι σίγουρο ότι   κάποια πράγματα για εσάς θα ήταν διαφορετικά.

Σας δίνουμε μερικά παραδείγματα: 

Καταρχάς, η ιστοσελίδα σας θα ήταν πιο όμορφη, πιο λειτουργική και θα άνοιγε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι τώρα

 Η πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google θα εμφάνιζε μόνιμα το website σας σε όλες τις φράσεις που ενδιαφέρουν την επαγγελματική σας κατηγορία

 Το mobile marketing λόγου χάρη, θα ήταν το Νο.1 εργαλείο για την προώθηση των πωλήσεων σας

 Η επισκεψιμότητα του website σας θα ήταν πολλαπλάσια. Αλλά με visitors που διαθέτουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν, και όχι οποιουσδήποτε visitors. Γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι να προσεγγίζετε πάντα βάση των στοχεύσεων σας και όχι γενικά.

 Το e-shop σας αδιαμφισβήτητα θα πουλούσε πολύ. Πολύ περισσότερο από τώρα και θα είχε όντως πολύ μεγαλύτερο ποσοστό μετατρεψιμότητας των απλών επισκεπτών σε πελάτες

 Η δημοφιλία σας στα Social media θα ήταν εκρηκτική. Οι κοινότητες σας θα ήταν ολοζώντανες και οι fans/followers θα ήταν ένθερμοι υποστηρικτές του brand σας και όχι απλά “likes”.

 Το κάθε email σας σε newsletter θα διαβαζόταν από την πλειοψηφία των παραληπτών και συμπληρωματικά το email marketing θα είχε πλέον νόημα και θα ήταν σημαντικό εργαλείο για την εταιρεία σας

Ανακεφαλαιώνοντας, πάνω από όλα όμως, η εταιρεία σας και η δραστηριότητα σας θα είχε εικόνα. Εκείνη που χρειάζεται προκειμένου να την εμπιστευτούν και να την επιλέξουν οι καταναλωτές. Αυτή που χρειάζεται προκειμένου να είναι ένα click μπροστά από τον ανταγωνισμό. Την εικόνα που χρειάζεται για να υπάρξει επιτυχία.

Τι είναι η στρατηγική VNG;

Εν κατακλείδι, αυτή είναι η στρατηγική VNG και αυτά είναι αποτελέσματα που φέρνει. Είναι αξιοσημείωτο ότι η επιτυχία για μας αποτελεί μονόδρομο!

Tι σημαίνει όμως VNG; 

Αυτό θα το διαβάσετε στη σελίδα μας εδώ.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.